![]() |
atouba'ya hoca vetosu http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._Atouba423.jpg Şampiyonlar Ligi için daha iyi futbolcular transfer etmeleri gerektiğinin altını çizen tecrübeli hocanın, Atouba’nın transferini veto ettiği kaydedildi. Bu gelişme üzerine dün İstanbul’a gelmesi beklenen Kamerunlu futbolcunun Almanya’da kaldığı bildirildi. |
Kimi alacaklar acaba? Daha iyi dediğine göre A.Cole, Abidal, Evra fln mı gelcek..? Umarım naptığını biliyordur Hoca.. |
Denizli Hoca bilir işini . |
atouba yı beğenmediği cl için yeterli görmediği için veto ettiyse daha iyisini istiyor demektir. onuda ben bu yönetimden beklemiyorum. |
bence daha iyisini getiremez |
Takımda kritik bölgelerde daha önemli eksikler varken kanat oyuncusu almak sacma olur bencede.. Forvette nobre pivot santrofor olarak yetersiz. 4-3-3 oynanacaksa ileri üçlünun solunda oynayacak forvetimiz yok. Orta sahada rakip takımlara üstünlük kuramıyoruz top yapamıyoruz yeterli nitelikte oyun kurucumuz yok. Orta sahanın sağında oynayacak oyuncumuz yok serdarı saymıyorum bile. Defansın göbeğinde gökhan zan olmuyor ankara gücüne bile kac pozisyon verdik , Zapo sıradan bi oyuncu toraman sağda oynuyor varsayarsak Sivokun yanına iyi bi stoper gerek Bu kadar eksik ve yabancı sınırlaması varken kanat oyuncusu almak????? |
bravo hoca |
Alıntı:
|
Alıntı:
Belki Papanın yanında Jaja da gelirr,süper olmaz mı:):) |
bakalım kim gelecek |
zaten belliydi. bildiğimiz m. denizli bu oyuncuyu zaten kabul etmezdi. |
Alıntı:
bu arada shaktardaki oyuncuların 7 si metalist altyapısındanmış |
Alıntı:
|
helal sanna be denizli gerçekten seneye iyi işler yapıcsğımızı düşünüyorumm |
atouba kim yha hamburg da ne yapmış bu adam böyle gazetecılerın ellerini kıracan yha hepsi yalan |
Haber zaten kolpaydı şimdi de bahanesini bulup Atouba yı İstanbul a getirmediler zuahahha ne kadar sahtekar bir basınımız var ya :D:D |
bnce sol bek öncelikli Mevkii evet sol forvet oyayacak oyuncu yok ama oraya alınabilecek türk oyuncular var.Her iki ayağınıda kullanabilen Topuz gibi mesela...Ama defansta hem stoper bölgesinde hemde sol bekte büyük sorun var.Ardanın perişan ettiği üzülmez seneye neler yapar meçhul acil yabancı maxwell yada boka ayarında hucuma cıkabılen bir bek alınmalı.Şampiyonlar liginde artık iyi defans yapabilen takımlar ayakta kalıyor.O yüzden arkayı olabildiğince gökhan zanlardan üzülmezlerden uzak tutacaksın.Benim hayalimde ki kadro şöyle olurdu; Ekrem---Sivok----Ujfalusi-----Maxwell -----Ernst-----Aurellio----Tello------- -Holosko-------Nobre----------Topuz- Yedekler:cisse bobo serdar özkan uğur hakan batu toraman |
İyi olmuş.. |
kalitesi icin istemedigini sanmam disziplinsiz oldugu icin istememisdir |
Transfer Haberleri Çoğaldı , Ayrica İlginc İlginc Adamlarla İsmimiz Anılıyor , Mustafa Denizli'nin yinede Dikkatli oLması gerekiyor. |
Alıntı:
kadro mabyak olmus harbiden ama 2 kisiyi yer degistiririm ben sadece bobo ilk 11 nobre yedege gider benim kadromda ama biz o arkadaki 2 adamida alamayiz malesef oyle bir yonetim gucumuz olduguna inanmiyorum yoksa mukemmel olurdu bide palermodan simpliccioyu alabilsek orta sahaya super olur |
Türkiye`de Saat: 07:08 . |