![]() |
yakışır ekreme be.... |
ümit korkmazı da alsak fena olmaz |
Yavrum benim, kim tutar bee:D Daha cok faydali olacak bize Ekrem ve giderken para da kazandiracak... Insallah basarili olur! |
tebrik ederim milli forma hakkıydı fato fotoya beni al dedi kaç kere sabriyle yola devam o zaman yahu adam sol bekte oynuyor |
Ekrem kabul etmismiki yaa?? Cagirmis olabilir ama Ekrem ben Turk milli takiminda oynamak istiyorum derse gitmez. Ama Fatos onu almaz gitsin gostersin kendini Avusturyada !!! Parmaklari koptu adam akillanir belki beklesin az!!! Birde Avusturyada oynayan bir gurbetciyi istiyorduk bi aralar? Cem Uzun mi ne ?? |
Bizim Milli Takmda da Sabri oynar... Türk Milli Takım'ı ne hale geldi? Utan Fatih Terim.. |
helall dag gıbı adama fatıh gıdp sabrıyı alsınnn |
umarım başarılı olur orda da...işini düzgün yapan ve bunun için gerçekten çaba harcadığını gördüğüm bi futbolcu bu yüzden başarılı olur inş... |
Alıntı:
Cem Atan ve Veli Kavlak..Bu 2si için girşimimiz vardı..Cem'i bilmem de Veli büyük topçu olacak.. |
kendine imparator zanneden zat kına yaksın bi yerlerine milli formayı hakketi ekrem vermedi avusturya milli takımında basarılar diliyorum inş. bizi en iii şekilde temsil eder |
Türkiye`de Saat: 12:35 . |