![]() |
Demirörenin Müthiş Planı : Olağanüstü Kongre Kongre için düğmeye bastı! Beşiktaş, şampiyon olursa, Demirören olağanüstü kongreye gidecek. http://www.htspor.com/2009/05/27/res..._ic_149454.jpg OLAĞANÜSTÜ HAMLE Beşiktaş, şampiyon olursa başkan Yıldırım Demirören’in olağanüstü kongreye gitme kararı alacağı öğrenildi. Amaç: Eli güçlüyken sandığa gidip yeniden seçilerek görev süresini 3 yıl daha uzatmak ve ekibini yenilemek. GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT Kartal şampiyon olursa başkan Yıldırım Demirören’in, şaşırtıcı bir karara imza atması bekleniyor. 2004’te Serdar Bilgili’den sonra göreve gelen Demirören’in Denizlispor maçını beklediği ve şampiyonluğun resmen kazanılmasının ardından hafta içinde yönetimini değiştirmek ve yola daha güçlü bir ekiple gitmek için ‘olağanüstü kongre’ kararını alacağını öğrenildi. İşte Demirören’in planı... Sezonun iki kupa ile tamamlanmasının ardından ocak 2010’da yapılacak kongre beklenmeden seçime gidilecek. Eli güçlü olan Demirören tekrar seçilirse genel kuruldan ekstra 2 yıl daha görev almış olacak. Ayrıca 2013’teki seçimlerde İnönü Stadı bitmiş bir şekilde üyelerin karşısına çıkacak. Tüzük gereği başkanın olağan kongre kararı almasının ardından 30 gün içinde kongreye gidilmesi gerekiyor. 2010’da olan normal seçimbir yıl öne çekiliyor ve sonraki seçim 2013’e sarkıyor. Böyle bir plan içinde olan Yıldırım Demirören’in olağanüstü kongre kararı nedeniyle transfer çalışmalarını geçici olarak dondurduğu da belirtiliyor. Olağan kongre için düğmeye basan ve hukuk uzmanlarıyla görüşen Demirören şu anki yönetiminden en az 3-4 isimle yollarını ayırmayı ve kupa maçına prim veren Azeri işadamı Mübariz Mansimov’u ikinci başkan yapmak istediği ifade ediliyor. Ancak Mansimov’un buna pek sıcak bakmadığı, kendisi yerine şirketlerinden birinin genel müdürünü listeye aldıracağı konuşuluyor. YENİ İSİMLER KİMLER? Demirören kongre kararı alması durumunda Doğan Küçükemre, Erdal Acar,MehmetMutlu, Kaya Çilingiroğlu, Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Zülfikaroğlu ve golf hocası Serhat Soysal’ı listesinde düşünüyor. Ayrıca Süleyman Seba döneminin yöneticileri Yılmaz Ekergil, İlker Özbilek, Fahrettin Curoğlu ve divan eski başkanı Şeref Nasır’ı da ikna için uğraşıldığı ancak bu isimlerden henüz olumlu yanıt alınamadığı sızan haberler arasında. |
Bu kez kimse bu numarayı yemez Takım şampiyonda olsa sen o koltuktan kalkacaksın......... |
Alıntı:
Hocalar kimi istiyorsa onu aldi. Tamam hatalari var ama artik daha tecrubeli. Bence devam etmesi gerekir!! |
Bence de daha seviyeli yorumlar yapılabilir..Sevmesek de saymasak da sövmeyelim herkesin ortasında.. |
Herşey için teşekkürler sayın Başkanım zaman zaman hatalarınız olsada her zaman için iyi niyetle çabaladınız döneminizde 4Türkiye kupası aldık Türkiye süper kupası aldık şimdi de şampiyon olacağız inşallah herşey için teşekkürler . |
Alıntı:
|
ne kadar kötü niyetli bir haber yaa adam gerçekten etrafındaki insanları daha kaliteleştirmek için yapıyor olamazmı yanii ayrıca işinede yarıyor evet bunuda düşünmüştür ama bişy diyemeyiz ki o bizim bşkanımız ama kötü niyetli düşünmeylim başkan yönetimi güçlendirmek amaçlı yapıyor bu kongreyii ve buda gayet normal ve hatta bana kalırsa doğru bir yaklaşım eğer doğruysa haber |
Şeref Nasır hariç ki o da ikna edilmemiş henüz, bu isimler zaten pek bir cazibesi olmayan isimler. |
Alıntı:
|
aynen bncede warsa aday çıksın işte.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beşiktaşın geleceğine ne hayırlı ise o olsun |
Listeye bak cay demle.. Baskan yine kazanirsa cok büyük hata olur.. Yönetim mutlaka cok iyi olmali yoksa yine gecen 6 sene gibi kaybederiz..! Okdar iyi Besiktaslilar var ve cok iyi yönetciler ama hic kimse Listeye almiyor.. Nerdeler?? U marim baska güclü bi aday cikar ve Demirören tekrar Baskan olmaz..! |
Alıntı:
Başka aday çıktı da başkan mı engelledi . karşısına aday çıkmıyorsa bu başkanın kusru değil onun için rakip çıkmazsa başkana saygılı olmak ve 3 sene daha başarılar dilemek mecburiyetindeyiz . |
Alıntı:
Ama artik Besiktas Camiasina birileri sahip cikmali...! Dermiöreni severim ama olmuyor iste..50milyon sadece Baskanin borcu var ee Sponsor versaire gelirleri herseyi coktan bitirmisler.. Gelir yok gibi..Baskaninda borclari articak...Burusu BJK YJk degil Fulya var oda ne oldugu belli degil.. Yani bari listesi güclü olsa I.Altinsay Hüsnü Güreli versaire gibi bu isten anlayan ozaman Demirören kalabilir cünkü ona yardim edecek yönetci gerekli.. Simdiki yönetime bakiyoruz...yani hic birisi Besiktasi yönetemez..! Birileri Besiktasi toparlamzi lazim..! |
Başkanın Beşiktaşlılığından şüphem yok.geçen 5 yılın acısını 1 yılda unutacak kadar düşmedik.Ancak bu 5 yıla başkanın acemiliğini de katmak gerek.Şimdi daha tecrübeli.Demokratik bir şekilde adaylar çıksın ve yarışsın.Demirören seçilsede seçilmese de saygım sonsuz. Tabi benim gönlüm mubariz mansimovun 1. başkan olmasından yana:D:D |
çok akıllı hea :D |
Şampiyon yapmadan gitmem demişti. Şimdi cumartesi şampion olursak bi zahmet gitsin artık... |
Alıntı:
Kongre zamanı gelsin yani tarih net belli olsun liste daha çok değişir onun için sabırlı olmakta fayda var ayrıca keşke başka adaylarda çıksa ama yok . |
Şampiyonluk da geldikten sonra kim Demirörenin karşısına çıkabilir ki? Ne zor zamanlarda herkes Beşiktaşı Demirörenin eline bıraktı,şimdi başarıyı yakalamışken başkanın da böyle bir olağanüstü kongre yapma hakkı var bence ve tek aday yine başkan olur |
başkan kim olursa olsu iyi va sağlam bir bualifet herzaman şarttır ve olmalıda |
buna izin verilmemeli, sonuçta muhalefette daha iyi oluşumlarla önümüzdeki kongrede adaylığını açıklayacak isimler olabilir ve bunun bir hazırlık süreci vardır, bu sağlıklı oluşumların önünü keser, olağan kongrede başkan adayları yarışır, kazanan beşiktaş olur, şu an için bu düşünülüyorsa demirören açısından bencilce bir davranış olacaktır, her şeyden önemlisi muhalefet için haksızlık olacaktır... |
Muhalefet en kötü zamanımızda neredeydi ki çifte kupadan sonra ortaya çıkacak? |
valla sampiyonluklar sunlar bunlar unutturamaz demir orenin besiktasi dusurdugu durumlari besiktasa yakismadi yakismiyor yakismayacak baskan olarak demir orenden ancak amigo olur besiktasliligindan suphem yok ama besiktas baskanligini yapacak kadar agirligida yok bana gore baskasi baska seyler dusunebilir ama ben boyle dusunuyorum ayrica simdiye kadar yaptigi hatalari suraya yazsak destan olur besiktasa kaybettirdigi prestiji 10 senede geri toparlayamayiz |
Bazen istifa etmek erdemli bir davranış biçimidir.. Başkan DERTÖREN çapının bu kadar olduğu belli bir insan fazlası beklenemez hepimiz şunu atlıyoruz cebinden para vermiş olabilir ama kulubün gelir ve giderlerinden anlayan sağlam bir mali analiz içinde olsaydıda cebinden bir kuruş vermeseydi kimse ona demediki başkan kulube borç para ver diye,kendisi bu hareketi yaparak kendince fedakarlık yapıp takdir gördü sanıyor halbuki bunu birazda tersinden düşünelim ne malum cebinden kulube verdiği parayı kendisini sağlama almak için yapmadığını?Şunuda unutmamak gerekir yapılan bir iyilik için sürekli devamında "ben paramı alıcam"demekde bir kulüp başkanına yakışmıyor alacaksan paranı kasa sende istediğin zaman al ve nazikçe erdemli bir şekilde istifanı sun.Burada fazla geçmişi kurcalamak istemem ama lütfen bu sene çifte kupa aldık diyede inşallah....başkanın bize yaşattıklarını bir kalemde üstünü çizmeyelim çünkü seneye ne olacağını kestirmemiz imkansız.Ben başkanın birşeylerden ders aldığını falan sanmıyorum,M.Denizli'nin otoritesi ile ona fazla karışamamasından dolayı şimdilik işler yaver gittiği için ortalık süt liman ama bundan sonrası sakın tufan olmasın arkadaşlar..... |
Yorumlarımızda Biraz daha Dikkatli Olalım.. |
MODERATÖR MEHMET BEY... Nasıl ve neye dikkat etmemi söylersen sevinirim...direk bana yazdıysanız yoksa genelse üstüme alınmam.Ama Sn.Demirören'i burada eleştirmek sindirilemiyorsa onuda bilelim sonuçta burası forum bizde küfür etmiyoruz mizaç sert olabilir ama yaşanılanlarda pat diye unutulmuyor asıl onların bize dikkat etmeleri gerekir.. |
Alıntı:
Konu İçerisinde Beşiktaş Başkan'ı Demirören'e Hakaret İçerikli Post'lar Atılmış , Onlari Sildim ve Genel Bir Uyarı Yaptım.. İyi Forumlar.. |
ben söyleyeyim o zaman mustafahaluk Beşiktaş başkanının çapını değerlendirmek size düşmez.Besiktasforum.NET eleştiriye her zaman açıktır,başkanından yönetimine futbolcusuna kadar ama mümkünse hakaret etmeden,kahve ağzıyla değil... |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |