![]() |
Daha çok vaktim var Devre asında geldiği Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Erkan Zengin, "Şampiyonlukta daha çok katkım olmasını isterdim" dedi. Siyah-beyazlı formayı uzun yıllar giymek istediğini belirten genç futbolcu, "Bu sezon yeteri kadar şans bulamasam da Beşiktaş'a katkı sağlamak için çok vaktim olacak" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Bizde katkın olmasını çok isterdik ama maalesef oynatılmıyorsun neyse artık seneye gösterirsin kendini;) |
bakalım seneye neler olacak |
kim ne düşünür bilmem ama bu çocuk bence maçların son 10-15 dk'sında girse harika olur bu adam çok ama çok kaliteli bence |
iyi şeyler bekliyorum erkandan ama mustafa hoca neden kendi aldığı oyuncuyu hiç oynatmadı anlamıorum :s |
denizli maçında oynayabilir belki sakat çok var ben serdarı oynatçağıma onu oynatırım |
hiç şans verilmedi seneye de takım kurulurken onu hesaba katacaklarını zannetmiyorum |
Seneye Aydın ile birlikte daha fazla şans bulacağını düşünüyorum. en azındna böyle olmasını isterim. |
Valla bana göre,ne yapıp edip,sezon başında çok formda olmalı her anlamda.Yoksa oynaması zor...Geliştirmesi lazım kendini diyecem ama oynamadan da gelişmiyor ki futbolcu.Seneye bir de Şamp.Ligi var. Umutluyum ben.:) |
İşallah şans verilmeden gönderilen bir futolcu olmazsın en azından kendini göstermen için şans verilir. |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |