![]() |
'Çok canım yanıyor' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...DELGADO423.jpg Sezon başında Beşiktaş ile sözleşmesini yeniledi, pazubantı koluna taktı. Kaptanlık sorumluluğunu aldıktan sonra beklentiler büyüdü, ancak Delgado ortalıkta görünmedi. Bütün bir sezon sakatlıklarla boğuşan ve ismi gönderilecekler arasında geçen Arjantinli, FANATİK’e konuştu. Söz, Matias Delgado’da... Üzüntüden uyuyamıyorum “Kaptan olarak üzerime düşeni yapamadım. Normalde herkesten daha fazla takıma katkı sağlamalıydım. Ancak ben arkadaşlarım kadar bile faydalı olamadım. Bu mutlu günlerde, arkadaşlarımın ve hocamın yüzüne gülüyorum ve onlarım mutluluğuna ortak olmaya çalışıyorum. Ancak kalbim yanıyor, canım acıyor. Hocamla görüştüm. Futbol hayatım bitse bile, Denizlispor maçında oynamak istiyorum. En azından son maçta takımın içinde olmak, şampiyonluk ruhuna ortak olmak istedim. Eşim ve iki çoğumla çok mutluyum, İstanbul’da rüya gibi bir kentte yaşıyorum. Beşiktaş’ı herşeyden çok seviyorum ve en mutlu günde bu takımın içinde olamıyorum. Üzüntüden uyuyamıyorum. Ben kaptanlık dahil, herşeyi bırakmaya hazırım. Camiadan ve bana güvenen herkesten özür dilerim...” |
Bu kadar üzülme ya sakatlık peşini bir türlü bırakmadı bunu biliyoruz:( |
off İçim Acıyor Bu çocuğa :( |
boşver delgado artık nasip seneye kendini kuvvetlendir geliştir seneye çok iyi oynamanı bekliyorum göndermezlerse tabi |
canın sağolsun ne diyelim sıkma canını . |
olmadı delgado...senin oyunun bize uymadı.daha doğrusu oynamaya çalışıp oynayamadığın oyun. |
oynadığın maçlarda döktüğün terle son maçtaki coşkuya katılmayı hakediyosun .. |
arkadaşlar herkes gibi bende delgadonun futbolunu beğenmedim ama delgado terinin son damlasına kadar devamlı koştu takıma katkı sağlamaya çalıştı büyüksün kaptan seni seviyoruz :D |
Alıntı:
Devamlı koştumu dedin eminmisin :D :D :D devamlı yerde süründü en ufacık darbede hemen kız gibi yerdeydi ve sakattı ama olsun artık bitti lig canı sağolsun yolu açık olsun , adios delgado . |
iyi de adam sakat nasıl sakat haliyle maçta çok iyi oynayabilir ki.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Büyük Kaptansın Delgado , eğer şu inancını sahada da gösterebilseydin sakatlıklardan kurtulsaydın Pascal dan farkın kalmaz dı. Ama olmadı be kaptan.... Seni gene Feneriiiii Del-Ga-Do diye hatırlayacaz.... |
Yolun açık olsun Delgado... |
Ah be Delgado en çok sana üzülüyorum.Sakatlıklar peşini bırakmadı gitti:S |
Alıntı:
Tabili ki insan canım biz aksini iddia etmedik :D :D Kendisini alkışlarız herşey için teşekkür ederiz moral veririz ama daha fazla bizde kalmasının anlamı yok kendine takım bulsun işi gücü rast gelsin , şampiyonlar liginde iyi mücadele etmemiz için delgado yeterli değil daha sağlıklsı daha yeteneklisi lazım . |
Alıntı:
|
Nerdeyse ağlıcaktım:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ahh Be Delgado Seneye Kalabilirsen En iyi Performansını Göstereceğinden Eminim. |
Bu kadarmış Delgado işallah gittiğin takımda eski günlerini yakalarsın. |
Bosver Delgado keyfine bak cak ozaman cak cak :D |
Offfff :(:(:( |
En çok bizim içimiz yanıyor... Senden belki de en çok ümitli olan bendim etrafımda herkes laf söylerken ben sonuna kadar seni savundum aldığım bütün formalara senin numaranı bastırdım ben sana çok inandım delgado ama sen kendine inanmadın oynadığın birkaç maç hariç sahada resmen süründün kişiliğinden, karakterinden, Beşiktaşlılığından kimsenin şüphesi yok üzüldüğünü bizde biliyoruz ama işin olan futbol olarak bakarsak her Beşiktaşlı senden çok şeyler bekledi ilk geldiğinde 5milyon şimdiki sözleşmende ise 7milyon Euro ödendi hadi çok şeyide geçtim sivas ve febe maçlarını aldırsaydın şu anda çok farklı konuşuyor olurduk ama sen ne aldığın paraların ne de sana olan sevgilerin karşılığını maalesef veremedin... |
Türkiye`de Saat: 02:45 . |