![]() |
Sinan Engin’den Beşiktaş’a Son Gol! Sinan Engin’den Beşiktaş’a Son Gol! 28.05.2009 11:28:00 Denizli’nin gelmesiyle “sağlık nedenlerini” ileri sürerek istifasını açıklayan Beşiktaş eski menajeri, sözleşmesinin sürdüğü iddiasıyla Beşiktaş’tan tam 780 Bin. TL. talep ediyor. İşte ayrıntılar: SİNAN ENGİN: "İSTİFA ETMEDİM. 2010 HAZİRAN AYINA KADAR SÖZLEŞMEM VAR!" Geçtiğimiz Ekim ayında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasıyla birlikte kendi istifasını da Beşiktaş yönetimine sunan, 2 gün sonra Mustafa Denizli ile anlaşma sağlanınca istifası işleme konan Sinan Engin, başkan Yıldırım Demirören'den alacaklarını istiyor. http://www.medyaspor.com/files/image...s_Son_Gol2.jpgİstifa etmediğini, 2010 Haziran ayına kadar Beşiktaş kulübüyle sözleşmesi olduğunu ileri süren Engin, Beşiktaş kulübünden tam 780 Bin TL. talep ediyor. Başkan Demirören'i "televizyonda yapacağı yorumları" hatırlatarak ikna etmeye çalışan Engin'in bu talebi şimdilik Beşiktaş kulübünce kabul görmedi. Hatırlanacağı gibi Engin, kameralar karşısına geçerek sağlık nedenlerini ileri sürmüş ve kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını duyurmuştu. "BENİM SAYEMDE ŞAMPİYON OLUYORSUNUZ!" Sinan Engin'in "Bu takımı ben kurdum. Transferleri ben yaptım. Benim elim değmeseydi Beşiktaş şampiyon falan olamazdı." şeklinde bir sav ileri sürdüğü de sızan bilgiler arasında. SÖZLEŞMESİ SÜRÜYORSA MANİSA'YA NASIL İMZA ATTI? Engin'den önce menajerlik görevini yürüten Ali Gültiken, görevine Beşiktaş yönetim kurulu son verdiği halde, Beşiktaş kulübünden herhangi bir tazminat talebinde bulunmamıştı. Aynı şekilde Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu'nun da Beşiktaş kulübünden ayrılırken tazminat talepleri olmamıştı. Bu arada, geçtiğimiz günlerde Manispor'la anlaşan Sinan Engin'in, iddia ettiği gibi Beşiktaş'la sözleşmesi sürüyorsa, aynı anda Manispor'la nasıl anlaşabildiği ise anlaşılamadı. MEDYASPOR YORUMU: Sinan Engin'e 780 Bin TL. ödeyip ödememek başkan Yıldırım Demirören ve Beşiktaş kulübünün bileceği iş. Ancak Engin'e mutlaka ŞAMPİYONLUK PRİMİ ÖDENMELİ... Beşiktaş'tan uzak durarak şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Engin'e bu prim ödendiği gibi, bundan sonraki yıllarda da kazanılan her şampiyonlukta bu primin ödenmesine devam edilmeli. Medyaspor.com |
senin sayendemi ulan aldığın oyunculardan bi sivok işe yaradı seriç gordon hepsi gitti |
yalandir bu haber hemen saldirmayalim adama bence ama ali gultikenin yeniden geri donmesini cok isterim sahsen |
kökü yalan bu haberin bu medyaspor denen adi sitenin sinan enginle bir şahsi kavgası var onun için çamur atıyorlar . |
Alıntı:
|
sen takımı bırak git tv de yerden yere vur şampiyon olunca alacaklarını primlerini iste beklerim sinan enginden böyle bir davranış |
Alıntı:
Yahu yalan haber abicim saldırmayın adama yav . yok adamın bişey istediği . bu haberi yapan sitenin sinan engin ile şahsi kavgası var onun için yapıyolar bu haberleri . |
klübün kapısından içeri sokulmaması gerekio bu adamın |
boş yere düşman oluyorsunuz sinan engin e yapmayın 100.yıl şampiyonluğumuzda emeği var o şampiyonluğun hatrına yapmayın bir internet sitesinin düzmece haberi ile saldırmayın düşman olmayın . |
yalan haber |
Birakmasaydin Ozaman Niye Biraktin ? Mustafa Denizli Kime Şunu İstemiyorum Dedi ? Takım Şampiyonluk İstiyor , Böyle Konusmalar Yaparak Yükselmeye Çalışmayın.. |
sivok için teşekkürler. |
Alıntı:
Mehmedim kardeşim yalan haber bu inanmayın . sinan enginin bişey dediği bişey istediği yok haberi yapan site şahsi kavgasından ötürü yalan haber yapıyo geçen gün de düzmece video ile saldırdılar . |
Alıntı:
|
Böyle bir talebi olduğunu sanmıyorum. |
İlginç. |
yalan haber lütfen inanmayın , haberi yapanların sinan engin ile olan kişisel kavga bu müdahil olmayın . |
sinan enginin yanlışları olmuştur ama bu lafı diyecek adam değildir |
sinan engin böyle bi laf ederse camiadan gelecek tepkiler büyük olur ve bunu göze alamaz... haberin doğru olduğunu sanmıyorum... |
Alıntı:
yalan haber lütfen inanmayın , haberi yapanların sinan engin ile olan kişisel kavgası var onun için yalan haber yapıyolar, bu davaya müdahil olmayın . |
Bana kimse bu adamı savunmasın.Bu haberin yalan olduğu belli ama sinan enginde beşiktaşın birçok yılını götürmüş bir adamdır.100. yıldaki şampiyonlukta ne kadar payı warsa sonraki sezonm giden şampiyonluktada o kadar payı var bu adamın... |
Alıntı:
Hayırdır kan davan mı var sinan engin le bu ne şiddet bu ne celal bir derdin varsa git onun yüzüne söyle kardeşim . Adamın emeklerine saygılı olun . 101. yıl da şampiyonluğun kaçmasında zerre kadar suçu yok . |
sinandan hiç fayda görmedi beşiktaşımız hep zarar hep zarar |
kesinlikle yalan haberdir bu sinan enginle demir örenin arasında hiç bir zaman para muhabbeti olmaz bunu hangi haberci yaptıysa bence yılın en salak habercisi seçilir böyle bir şeyin olmıyacağını bütün türkiye bilir |
Alıntı:
Haberi yapan internet sitesi ile sinan engin arasında kişisel kavga var onun için düzmece haber yapıyolar olay bundan ibaret bu haberin hala forumda tutulması bile yanlış çoktan çöpe gitmeliydi . |
Alıntı:
|
beşiktaş'ımızda ortalığı karıştırmak için herşeyi yapıyorlar..nedense hep son dönemeçlerde arttı bu tarz haberler..kolpa medya çek ellerini üzerimizden..anamızın ak sütü gibi helal bir şampiyonluk kazanıyoruz..!kirletme bunu..! |
Kolpa basınnn |
bu adam neden beşiktaşın yakasını bırakmıyor ya gideceksen git kalacaksan kal arkadaş kendine pay arama |
Yalandır haber kesinlikle... |
sinanı bende sevmem ama gel gelelim kalkıpta 780 bin TL isteyecek adam değildir bu kadarda yalan olmaz. aynı siteden bende video koymuştum konu olarak sağolsun silmiş modlar bende düşmüştüm kanmayın |
bence menajerliğe sergen gelsin yorumları çok sağlam zaten rıdvanın tahtını sallıyor |
manisa kötü etti almakla orayada getirir kötü futbolcuları iyi diye yutturur ustası ya sinan engin iyi bilir bunları |
Alıntı:
100.yılda transferleri sen mi yaptın kardeşim şampiyon olduumuzda sesiniz çıkmıyodu şimdi kulaktan duyma medya kışkırtmalarıyla bjk nin emektarı sinan engin e düşman oldunuz . yazık . |
Aslı yoktur bence de... |
Türkiye`de Saat: 15:17 . |