![]() |
ya bunlar hadi onlarada ceza verdik demek için bizi harcıyolar işte |
Beşiktaş'a Şok Ceza Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama ve toplam 90 bin TL para cezası verdi. Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'de 24 Mayısta oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eylemi ile bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle, siyah-beyazlılara 1 maç seyircisiz oynama ve 80 bin TL para cezası verirken, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle ayrıca 10 bin TL daha para cezası uyguladı. Bu arada, Galatasaray da aynı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin TL para cezası aldı. |
abla konu daha önce açılmıştı |
Konu Birleştirildi.. Normal Ceza , Abartmamak lazım |
Yuh be kardeşim. Niye saha kapatma vermiyorsunuz ya göçebeyiz zaten seneye :D |
ceza kapıdaydı ve geldi |
allah kahretsin boyle sansi ulan 2 senedir ben inonude mac seyretmeyi bekliyorum ne guzel tatil zamanimda bir mac deng geliyordu tuh ben icine edim boyle sansin |
pfdk gider ayak yaptı yine yapacağını neyse artık yapılcak bişey yok tarafsız olmak gerekirse cezada haklılar gerçekdende çok küfür vardı yine bize zararı oldu |
Ceza kaçınılmazdı... |
taraftarların kötü tezahürat ve saha olayları gibi taşkınlıklarına her zaman karşı olmuşumdur ve bunu defalarca kez dile getirmişimdir, bu bağlamda da verilen cezayı haklı buluyorum ama şunu da sormadan geçemiyorum pek değerli federasyon ve özellikle mhk'ya: tamam biz cezamızı çekeriz o sorun değil de sizin pek değerli hakemlerinizin çok kolay maçları bile katletme noktasına getirmesine yapacağınız yaptırımlar neler acaba, bunları da basına açıklasanız da bilsek ne güzel olurdu, tamam hakemlerin üzerine çok gidiliyor, hep onlar konuşuyor ve bu performansınızı etkiliyor, belli bir noktaya kadar katılıyorum da bjk-gs maçı kadar düşük tansiyonlu, oyuncuların oldukça iyi niyetli olduğu, sabri dışında saha içi gerginlik yaratan oyuncunun olmadığı bir derbide bile bir sürü can alıcı hata yapılıyorsa ve maç çığırından çıkarılıyorsa şapkanızı önünüze koyup düşünmeniz lazım, hep bana hep bana olmuyor, az laf çok iş, hakemlerimizin seviyesini anlatmamıza gerek yok sanırım, neyse boşa konuştuğumun farkındayım... |
Türkiye`de Saat: 06:26 . |