![]() |
inönü yok :D iyiki küfür ettiler |
Avrupada saha kapatma cezasini olagan ustu buyuk olaylar oldugunda veriyorlar ama Turkiyede herseye saha kapatiyorlar. Seyircisiz futbol, futbol degildir.. Kulube para cezasi verin, puan indirimine gidin ama artik su saha kapatma olayi bitsin!! Dunyanin her yerinde stadda kufr ediliyor ama Turkiyede nedense bu cok abartiliyor.. Sanki cok durust bir topluluyuzda.. Arkadas arasinda bile hep kufurlu konusan bir milletiz.. Neyse Inonu yikilirsa problem olmaz :D |
Ya sonuçta küfür edene değil ettirene bakıcaksın ben tvden izledim o kadar da küfür yoktu sadece Sabri'nin yaptığı hareket sonrası küfür edildi o kadar o zaman Sabri'ye de ceza versinler;) |
zaten sınırdaydık, bence de normal yani ben bekliyordum..o hakem küfür edilmeyecek gibi değildi ama.. |
olmadı 3 puan silinsin. demedi deme federasyon pişman olursunuz silin 3 puanı karaktersizler |
yaparlarsa başlarına ne geleceğini biliyorlar :D yapamazlar onu işte yavaş birazzz kapatsınlar ulann her yerde en büyük kartal nerde olsa yeneriz kim olduduğu önemli değilll |
allah belanizi versin istanbulda inönüde mac bakabilme kücük ihtimalide yok ettiniz |
Alıntı:
|
Ceza yerinde. |
yuhtan baska birşey diyemiyorum |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |