![]() |
Sivasspor da alkışı hak etti Bu sezon Süper Lig'de müthiş mücadele yaşandığını vurgulayan genel sekreter Kenan Öner, en yakın rakipleri Sivasspor'un şampiyonluk yarışına renk kattığını söyledi. Öner, "Alkışı fazlasıyla hak ettiler. Henüz zirvenin nihai sahibi değiliz ama Denizlispor'u yenip, olmayı umuyoruz. Sezon boyunca herkes temiz bir mücadele ortaya koydu. Tüm takımları tebrik http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Detmek gerek" diye konuştu. |
Adam olsalardı, sadece toplarını oynayıp, o çenelerini kapasalardı bugün ayakta alkışlanırlardı, ama şimdi mümkün değil bu, gönüllerin şampiyonu falan da hikaye, bi Fb'liler bide kendileri istiyor şampiyon olmalarını, kendi kendilerini avutuyorlar bu tür söylemlerle işte... |
aradaki farkı görüyomusunuz arkadaşlar bizim yönetim nasıl konuşuyor birde sivas lı yönetimin ve hocalarının konuşmalarına bakın işte büyük takım böyle olunuyor |
Sivas'ın başında Bülent Uygun tarzı değil de Ergün Penbe tarzı teknik direktörlük yapıyor olsaydı şimdi tüm Türkiye ( çoğu Beşiktaşlı da dahil bence ) Sivas'ın arkasındaydı... Bülent Hocaya hayırlı entropiler diliyorum ben ... |
ligde olmasa da çirkeflikte birinci olan Sivasspor'u alkışlıyoruz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
büyügünü bilen büyügünden büyükdür ama siz bunu umursamadiniz siz bilirsiniz |
Alıntı:
|
beşiktaşlı durusuna örnek bir konusma |
Sivas anca Bank Asya ' da şampiyon olur !Sırf o başkanları olacak herifin yüzünden iyice kıl kaptım.İşi gücü fitnelik.Böyle gönüllerin şampiyonu olunmaz , çıkarsın ona buna saldırmadan maçlarını kazanır şampiyon olursun , gönüllerin şampiyonuda olursun.Alkışı da hak etmedi , unutmayın G.Antep ' de bir zamanlar ligi son maçta kaybettiydi. |
Tebrik falan etmiyorum Bu kadar şike var diyorlar kendilerinin nasiplenmediği ne malum.. Futbollarından çok o bülent denen adamın röportajlarıyla gündemde kaldı Sivasspor Bir an önce o adamı başlarından defetseler iyi ederler.. Zaten sivassporunda top oynadığı falan yok.. |
onlar bizi alkışlasın :D |
bükemediğin bileği öpüceksin diye bir laf vardır ama ne odyakmaz nede bülent bu lafın gerçeklerini göremediler saldırmaya yeltendiler bu yüzdende yok büyük olcaz bimlemne havalarına girmesinler böyle büyük olunmaz büyüklük sadece paraylada olunmaz centilmenlikle saygıylada büyüklük olunur yazıkki sizde bunların yakınından geçemiyosunuz karakteriniz müsade etmiyor malesef sivas a bu kadarı bile çok fazla |
sivasspor sadece pascal noumanin elinde tutgunu hakediyor http://img246.imageshack.us/img246/5...lyumruk6as.jpg |
Fener yalakası hepsi ya.Ben bu başarının bir daha gerçekleşebileceğini düşünmüyorum.Bu son sezonlarıydı.Bizim yöneticiler yine de bir açıklama yapmış.Şerfszlrin yaptıkları açıklamalardan sonra bu açıklamayı yapmak biraz örnek bir davranış olsada ben yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.Durduk yere gündemi işgal etmesinler ve üzerimizden prim yapmasınlar |
o ahlaksız hocları olmasaydı onlar ellerim çatlayana kardar alkışlardım. |
hakemler tarafından hediye edilen 10 puanı çıkarıp fbye yattıkları maçları topladığımızda alkışlanacak bir tarafı kalmıyor sivassporun.Umarım, Göztepe,Karşıyaka,Altay,Adana,Samsun,Mersin,Eskişe hir,Bolu..v.s gibi köklü kulüpler o başarıya ulaşırda sivasspor ve benzeri fb-gs yalakası çirkef kulüpler hakettikleri yere dönerler. |
Alıntı:
|
Buyukluk biz edelim..Kucuklerde Ornek Alsin!! |
bülent uygun ve baskanlarinin konusmalari yüzünden bunlar alkis malis hak etmiyor |
Sivasspor 2. dahi olamayacak göreceksiniz gs 3 - sivas -1 maçın skoru ts febeyi yener 2. olur. demedi demeyin |
Alıntı:
|
ne alkısı ya adamlar inş avrupa rezil olur çok şımardılar kendilerini ne görüyorlarsa inş ön elemede liverpool gelir allhım inş |
ne tebriği ya o uyuz başkanları ve çirkef bülent yüzünden iyice antipatik oldular, görüces avrupa'da inş. bi hezimet yaşarlar da bülent efendi görür anyayı konyayı, hacettepeyle oynamaya benzemez. kim kimi tebrik ediyor ya ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ alayı haddini bilsin, bülocan çifte kupa sana çifte kapak oldu kusura bakma ... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:20 . |