![]() |
valla ne yalan söyleyeyim ben korkuyorum..daha hiçbişey kesin değilken herkesin bu kadar kesin konuşması beni korkutuyor:( |
hadi bitirin bu işi |
sters yok arkadaşlar bu akşam takımımız çıkıp en iyi oyununu oynyacak ve gollerle bizi coşturacak (inşallah) takımımıza çok güveniyorum.. hadi bakalım uçurun bizi=) |
bence cok rahat bir galibiyetle isi bitirecegiz...biz ne kadar cok istiyorsak...futbolcularimiz..mustafa denizli en az o kadar istiyodur...biliyolarki..galip gelince sampiyon olunacagini,degerlerinin artacagini,sampiyonlar ligi oynayacaklarini,primlerin yagacgini....kacmaz bu sampiyonluk... |
Strese gerek yok!! Sivas deplasmanda Cinconu yenemez!! Biz Denizlisporu her turlu yeneriz allahin izniyle.. Bizim takim deplasmanda cok daha iyi oynuyor. Zaten bu tur maclari kazanarak lideriz suan. Buyuk maclarda iyi degildik.. SAMPIYON BESIKTAS !! |
Takımın daha şampiyonluk resmileşmeden havayı girmesi bizi korkutmalı.Girdiklerini de sanmıyorum zaten.Tello ' nun bu açıklaması şahsen benim içimi rahatlattı. |
başımıza birşey gelirse bugün hepsi Tello'nun suçu... "Tello sıkıntı yarattı" "Tello'dan facia uyarısı".... |
çok stres olacak ): |
Türkiye`de Saat: 13:49 . |