![]() |
malzemecisinden masörüne masöründen futbolcusuna futbolcusundan yönetime yönetimden bütün beşiktas taraftarlarına şampiyonluk hayırlı olsunn |
Sampyonnnnnnnnnn Besiktasiiiiiiimmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!!! |
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...tüm beşiktaşlılara hayırlı uğurlu olsun..hep beraber iyi günde kötü günde nice güzel ve anlamlı başarılara..bu arada forumun açılış resmi güzel olmuş..teşekkürler..elinize sağlık.. ;) |
Beşiktaş'lı olunmaz, Beşiktaş'lı doğulur... İşte bu yüzden dioruZ ya >>>>>>> Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... Bide eziklere gönderme yapalım >>>> Herkese nasip olmaz çifte kupa :D :D ŞAMPİYONSUN BEŞİKTAŞIMMM |
bana şu son marşı yollayacak bi hayır sever yok mu ya :D |
Biz aldıkmı 2 kupa birden alırız :D :D ben hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım :) |
Böyle de şampiyon oluruz işteee . Burası Denizli burdan çıkış yok.Peeeeeeeehhh :D Biz ne yapar ne eder çıkış yolu bulurzz ;) |
Askere gitmeden önce aldığım en büyük hediye hele sird e doğum günüme yakın bir günde çifte kupa ßirden görüyorum.. teşekkürler beşiktaşK |
ŞAmpiyonlukta Emeği Gecen herkese cok teşekkürler.......İşte bu Şampiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....6 yıl aradan sonra gelen Bu şampiyonluğu deliler gibi kutladık bizde....Çok mutluyuz çok.... |
Türkiye`de Saat: 21:02 . |