![]() |
Bugün içim içime sığmıyor yahu...Oğlumu geçirdim biraz önce okuluna gitti,kutlamalar daha erken olsaydı ben de onunla İstanbul'a gidecektim ama geç saatlere kadar sürer,geri dönmek zor.İnönü'de olmak vardı be..:( |
gercekten hersey çok güzel falan ama ben şunu düşündüm maçta ve sonrasında biz pascal nouma yı çok sewiyoruz o da biiz ve BEŞİKTAŞı olduğundan fazla sewiyoo sampiyonluk maçına veya kupa kaldırılırken neden davet edilmediii ben bunu çok düşündüm siz de düşününn bence ve düşüncelerinizi çokk merak ediyorumm |
Alıntı:
|
Şampiyonuz ulannnn!!!!!:D:D:D:D Bunda emeği geçen tüm renkdaş arkadaşlarıma çalışanlara teşekkür ediyorum 6 yıldır beklediğim gün geldi sonunda. Çok mutluyum:):):):):):):) Oleeeeeeeyyyyy oleeyy oleeeyyyy oleeeeyyyy şampiyonnnn Beşiktaşşşşşş Oleeeeeeeyyyyy oleeyy oleeeyyyy oleeeeyyyy şampiyonnnn Beşiktaşşşşşş Oleeeeeeeyyyyy oleeyy oleeeyyyy oleeeeyyyy şampiyonnnn Beşiktaşşşşşş |
herkese hayırlı olsun bu duble kupalar ve 6 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk... kötü futbola ve kötü başkana rağmen 2 kupa alıyorsak,Allah bilir iyi başkan ve iyi futbolla kim bilir neler yapabilir bu takım... |
2 gün uyumadım sokaklarda kudurdum, çok özlemişim be abi.... ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ.......... ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ.............. |
İşte bu Beşiktaş şampiyon.. |
çifte zafer kutlu olsun :):) |
Türkiye`de Saat: 21:02 . |