![]() |
Beni Getirenlere Teşekkürler Denizlispor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Beşiktaş'ın yıldız ismi Yusuf Şimşek, şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ifade ederken, "Beni bu takıma kazandıranlara teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese şampiyonluk kutlu olsun" dedi. Mustafa Denizli'den de övgüyle bahseden Yusuf, "Mustafa Hoca kendini kanıtlamış bir isim. Ona ve ekibini de kutluyorum" şeklinde konuştu. |
Ne Denizli'ye ne de Yusuf'a önyargıylan yaklaşmadım, 2'sinin de gelmesine çok sevinmiştim, bu şampiyonluktan sonra da yanılmadığımı gördüm, bu yüzden de çok mutluyum... Yusuf usta 4-5 maç kazandırsa kardır dedik, adam bizi duyarcasına oynadı ve bize şampiyonluk yolunda çok önemli maçlar kazandırdı, skora etki etti...Önce seni bu takıma getiren, sana güvenen Mustafa hocaya, sonra da sana helal olsun diyorum... |
yusuf sen harbi besiktaslisin bunu fazlasiyla kanitladin |
Hey Gidi Koca Yusuf ! Asıl Sana TEŞEKKÜRLER. |
Yürekten oynayan herkese kapımız açık... Formasını seveni bizde severiz... Şampiyonlukta çok emeğin var teşekkürler Yusuf Dede... |
ŞAMPİYONLUĞUMUZDA O KADAR ÇOKKKK EMEĞİN VARKİ ASIL BİZLER SANA TEŞEKEKÜR EDERİZZZZ KOCA YUSUFFFFFF |
ah be yusuf gençken bize gelseydin o yollara gitmez gençliğinide ziyan etmezdin.. Geç oldu ama güç olmadı geldin uçurdun bizi ama işte keşke demeden de olmuyor.. |
harikasın yusuffffffffffff :D:D |
Herşey için Teşekkürler. Yusuf son haftalarda bana göre beklentilerin üstüne çıktı. |
çok haklısın Yusuf seni bu takıma kazandıranlara sonsuz TEŞEKKÜRLER... |
Türkiye`de Saat: 23:30 . |