![]() |
Senin Gibi Üye OLmaz OLsun ! Sivasspor’un Şampiyonluğuna Duacı BJK Üyesi! Kendisi BJK Genel Kurul üyesi… Eşi ve kızı da kendisi gibi BJK Genel Kurul üyesi… Kongrelere katılıyor, başkanlık seçimlerinde oy kullanıyor… Ancak Sivasspor’un şampiyonluk turunu atmaya hazırlanıyor… Bu sürpriz isim kim mi? İstanbul Emniyet Müdürü CELALETTİN CERRAH... Bu gün sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklama ajanslara düşüyor... ''Gönülden Sivassporluyum. Geçen sezon kaçırılan şampiyonluğun bu sezon kazanılması en büyük dileğim'', ''Yarın 21.45'te Sivasspor şampiyon olacak, bizler de sporcularımızla birlikte, Yiğidolar'la şampiyonluk turunu atacağız. Yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum'' açıklamaları yayınlanıyor... Haberi, elinde Sivasspor formasıyla fotoğrafları da süslüyor... O bir BJK GENEL KURUL ÜYESİ... Ancak kendi ağzından yapılan açıklamalardan anlaşılacağı gibi, O BEŞİKTAŞLI OLMAYAN YÜZLERCE BJK KONGRE ÜYESİNDEN BİRİ.... Böylece, Beşiktaş'ın bu kanayan yarası bir kez daha gözler önüne seriliyor... CERRAH'IN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ! BJK DERNEK TÜZÜĞÜ: MADDE 8 - Kulübe üye olmak için; 1. Başvuran kişinin medeni hakları kullanma ehliyetine sahip ve Dernekler Yasası'nın derneklere üye olma şartlarını taşıması gerekir. Türkiye profesyonel spor liglerinde, takımları; BJK ile aynı kümede bulunan kulüplerin üyeleri kulübe üye olamazlar. Bu statüde olan üyelerin üyelikleri askıya alınır. Yazık senin gibi üyeye . TemizLe şunLarı yönetim :@ |
Yaziik Yaziik ! Noldu Tur Atiyormusunuz Sayın Cerrah :D |
Kendisi Sivasli degilmi? Oyle aciklama yaptina inanmiyorum ama memleketi oldugu icin belki Sivasin sampiyon olmasini istemistir :D |
Alıntı:
|
yazıklar olsun |
Bırakın ne hali varsa görsün . |
cerrah tan nefret ederdim zaten. |
turu ancak sahanın kenarında ısınarak atarlar başkad a hiç ßi ... yiyemezler :D |
Sivassporuyla kendisine mutluluklar dilerim. İyi turlamalar :) |
Polisleri zaten sevmem ba$ları da bu i$te allah belanı versn Cerrah ! |
Alıntı:
|
Bu Cerrah kim ya, onun söylediklerini niye kafaniza takiyosunuz?? Sivas halkini sevindirmek icin demistir, cok üzüldüler son haftalarda:D Sktr edin^^ |
Böyle üye mi olur ya..... Tenizleyin şu pislikleri !!! |
evet temizlenmesi lazım bunların beşiktaşın üyesi sadece beşiktaşlı değil dibine kadar beşiktaşlı olmalı bu ne böle |
Bu adamı hiç sevmiyordum şimdi daha da uyuz oldum... YAZIK... |
Rezil adam,.. |
Ben burada gülünecek olan tarafın biz olduğunu düşünüyorum.Sivas'ın değil.Böyle bir adam bizim yanımızda barınamaz! Gereğinin yapılmasını bir an önce bekliyoruz! :@:@ |
yuh bu kadarınıda pes artık dicek laf bulamıorum sana minik yiğido cerrah |
sayet haber dogru ise atin gitsin bu adami oraya buraya laf yetistirecegine gorevini yapsin yeter IST da pkk gosteri yapar hep o meshur arka sokaklarda kaybolurlar bir kisi dahi gozaltina alinmaz araba yakarlar otobusu icindekilerle yakmaya calisirlar canimiza malimiza kastederler polisler ne hikmetse elini kolunu kipirdatmaz. ogrenciler yuruyus yapar a.k partisini protesto eden ogrenciler kadin kiz demeden yakapaca saclarindan suruklenerek gozaltina alinir taraftarimiz coplanir anida islem yani cerrah efendi sabrimizi tasirma gorevini yap yaptir yada cek git. |
Türkiye`de Saat: 11:40 . |