![]() |
Mustafa sandal ve Zapotocny'e bayıldım ben.:) |
MükemmeLdi...Tarifi yoK anLatamam yaaa...Ses fLn kaLmadı ama herşey fedaaa oLsunn BeŞiKtaŞımMmMmMmMm....!!! |
Alıntı:
|
kupadaki ankaraspor maçı hariç inönüdeki bütün maçlara gittim ama iş dolayısıyla bugünkü eğlenceyi kaçırmak çok ağırıma gitti :( beşiktaşa yakışır biçimde çok harika olmuş anlaşılan. şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ederim |
Alıntı:
Kim istemez Ki orda oLmayı o havayı soLumayı.. Biz Hepinizin Yerineee KutLadık eğLendik kaLbiniz ordaydı biLioruzz =) Daha nice şampiyonukLarı beraber kutLarız inşş =) evett herKese teŞekkürLerrr (: |
Gidemedim ama canlı yayında kupa törenini izledim,çok duygulandım.Keşke orada olabilseydim.Muhteşemdi...Mustafa Sandal şarkı söylüyor ama taraftarların sesleri onu bastırıyordu.Rekoru egale ettiler mi acaba? Ya da yeni bir rekora imza atmış olabilir miyiz? |
harikaydı yaa..özellikle Zapo'nun sevinci süperdi..kupa kaldırıldıktan sonra Sivok, Zapo ve Holosko'nun "biz çok mutluyuz çok mutluuu, Kartal gol gol gol" diye bağırmaları süperdi:Dkısacası herşey çok güzeldi, emeği geçen herkese çok teşekkürler.. |
gidemedim ben ya yoldan döndüm :/ parmağım çatlamış durdu durdu bugünü buldu :( sonunu iledim tvden sadece :( resim istiyorum bolcaa hani nerde ? |
Ben çektiğim resimLeri yarın ekLiiicem :) |
erçekten de ya Zapotocny ve Sivok harikaydı,isimleri anaons edildiğindeki gelişleri süperdi. |
Türkiye`de Saat: 18:43 . |