![]() |
Stad hınca hınç doluydu herhalde 50.000 kişi rahat vardır, değil yer değiştirmek hereket etmek mümkün değildi. Kutlamalar çok güzel, ancak kendini bilmezlerin sahaya inmesi çok can sıktı neyseki halloldu ve şampiyonluğu gönlümüzce kutladık. |
Her şey mükemmeldi, böyle bir geceyi bizlere yaşattıkları için önce Başkan ve ekibine sonra da M.Denizli ve talebelerine teşekkürlerimi sunuyorum...İnönü'de olduğum içinde çok şanslıyım, o atmosferi, o coşkuyu gördüm yaa, her şeye bedeldi valla... Her zaman her yerde en büyük KARTAL...Şampiyon BEŞİKTAŞ... |
eeee resim yok mu peki :D |
Alıntı:
|
muhtesmdi...cok özledim böyle kutlmalari...6 seneder her programda ezikleri dinliyorduk bu günler ne güzel yaaa cok duygulandim ...:( Sivok+Zapo+Holosko bu üclü nasil sevindiler yaaa hemde bu üclü sevinmeye biliyor...bizim türk oyuncular kupa ellerinde ve hic kimseye vermek istemiyor... Bobo+Nobre+Tello+Rüstü hic göremedik :( ..Holo Zapo Sivokda kendi aralarinda show yaptilar :D:D... |
cok sükür bugünleride gördük |
Az önce geldim İnönü\'den süper bi geceydi ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ.. |
Bu arada daha simdi gördüm...! G.Zan Kupayi nasil Telloyunun ellerinde aldi..:mad: Yazik yaaaa sanki babanin mali.. |
müzik yerine seyircinin sesini duymayı tercih ederdim. enbüyük orkestra bizim seyirci. |
vallaha ordaydım ve ordaki ortam süper ses gitti ama deydi 6.30 saat ayaktaydım ama yılmadım çünkü bjk aşkı her şeyi yaptırır zaten yeri geldiginde müzigin sesini bastırmayıda bildik yeri geldi müzige eşlik ettik yerri geldi müzigi dinledikk ama ordaki duygu bam başka herkesin bu duyguyu tatması lazımmm |
Türkiye`de Saat: 04:35 . |