![]() |
Milli Takım'da üç Beşiktaşlı A Milli Takım'ın 2 Haziran'da Azerbaycan ve 5 Haziran'da Fransa ile oynayacağı özel maçların aday kadrosuna Beşiktaş'tan 3 futbolcu çağrıldı. Teknik direktör Fatih Terim'in değerlendirmesi sonucunda Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez ve Yusuf Şimşek kadroya dahil edilen isimler oldu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
yazık toromaqn gene yok ameliyat olacak biliyoruz ama olmasa bile gene alınmazdı |
toraman akşam kanaltürk te idi alınmamasının sakatlıkla ilgisi yok çağrılmadım konuşmak istemiyorum dedi o kadar . hayır bu adamın kadroya girmesi için ne yapması gerekiyor kazım kazım kazması gibi herhalde kendi takımında kadroya girmemesi gerekiyor. |
Kazım Kazım'ı yine çağırmış ya ben diyecek hiçbir şey bulamıyorum..!! |
dece toraman mı. nobre neden yok. eğer futbolunu beğenmiyorsa fatih terim futboldan anlamıyor derim. yok takımda yabancı olmasın diyorsa ozaman aurelio da oynamasın. |
artik birsey demiyorum kazim gibi oyuncu sabri gibi oyuncuyu aliyor mehmet topuz nerde mesela hep ayni oyunculari aliyor bu adam |
o değilde çok bile çağırmış yaa :) ama düşününce nobre yeni sakatlıktan çıktı toroman ameliyat olcak ekrem öyle o yüzden bu sefer o kadar çok kızmıyorum ama geçen sefer çok kızmıştım |
Hayret Fatih Terim nasıl cagırmıs :o |
toraman ekrem nobre nerede bunlar hoca sorsalar sakat dersn şlöle dersn böle dersn bahane bulursun ama sakat olmasalarda almazsn ztn |
zan çağrılıp toromanın çağrılmamaıs çok garip. kimse terim in duygularıyla hareket etmediğini söylemesin. |
Türkiye`de Saat: 10:29 . |