![]() |
Üzülmez jübile yapıyor Mustafa Denizli kaptan İbrahim Üzülmez´e jübile teklifi yaptı. Deneyimli oyuncunun futbolu bıraktıktan sonra, Beşiktaş´ta yardımcı antrenörlük yapacağı öğrenildi. 9 yıldır Siyah-Beyazlı formayı giyen ve takımın en deneyimli futbolcusu olan İbrahim Üzülmez’e, teknik direktör Mustafa Denizli’nin jübile teklifi yaptığı belirtildi. Denizlispor maçında sonradan oyuna giren Üzülmez’e, kurt hoca kaptanlık pazubandını vermiş ve tecrübeli oyuncuyu onurlandırmıştı. Jübileye sıcak bakıyor...Dün ise Mustafa Denizli, kaptanla biraraya geldi ve jübile teklifinde bulundu. Üzülmez’in de bu konuya oldukça sıcak baktığı öğrenildi. İbrahim Üzülmez’in futbolu bıraktıktan sonraki yeri de şimdiden hazır; Beşiktaş... Üzülmez’in antrenörlük için gerekli stajı Siyah-Beyazlı kulüpte yapacağı, daha sonra da teknik direktör Mustafa Denizli’nin yardımcısı olarak görev alacağı belirtildi. Böylece 2000-2001 sezonundan bu yana Siyah-Beyazlı formayı sırtında taşıyan İbrahim Üzülmez, futbol hayatına son vermesine rağmen, uzun yıllar daha Beşiktaş’ta kalacak. |
1 yıl daha kalıp 10. yılı dolsaydı çok güzel olurdu bence |
çifte kupa ile bırakması kendi için iyi olur. bana kalsa cl var önümüzde en kötü yedek olarak kalsın ama önümüzdeki sene ne getirir bilinmez |
9 sene dir döktüğün ter ve emeklerin için çok teşekkürler deli ibo . |
En iyisi , ibo içinde iyi olacaktir. |
nasıl olsa birgün jübilesini yapacaktı, çift kupayı kaldırdığımızda yapması daha iyi olur. |
bence 1 sezon daha oynamalı. ama sezon sonu jubile garantisi alarak. en azından iyi yedek ve abi olur. |
Teşekkürler İbrahim... |
Alıntı:
|
deli ibo beşiktaşımıza futbolcu olarak verdiğin emeklerin hepsine çok teşekkür ederiz inşallah o bölgeye oyuncu alınırda aramayız iboyu açıkçası hem korkuyorum hemde ibo için çifte kupa olduğu için seviniyorum.. |
Alıntı:
|
teşekkürler deli ibo |
verdigin emekler icin cok tesekür ederim ama artik yeter ibom hernekadarda mücadele etsen senin yerine dahada kaliteli bir futbolcu olmasi gerekiyor iki taraf icin hayirlisi olacakdir |
Iboya cok kiziyorum maclarda ama o bizim Deli Ibomuz. 1 sezon daha futbol oynamasini isterim! Adam sembol futbolcumuz oldu resmen:D |
bırakma bizi deli :D |
Alıntı:
|
Pek inandırıcı gelmedi bana ama olsada hayır demez kimse. |
Tadında bırak İbo abi.Bu zamana kadar verdiğin emekler için teşekkür ederiz.. |
duyduğum kadarıyla gelecek sezonda oynayacak ve öyle bırakacak ama kesin haber değil tabii eğer jubilesini yaparsa bu yaşında gösterdiği bu emeklerden dolayı helal olsun diyorum... |
Herşey İçin saol buyuk kaptan! |
Bence çok doğru bi karar olur bu...Bundan daha iyi bi veda da olamaz herhal bi futbolcu için, türk futbolcusu için en azından..:)..Süper Kupa da jubile maçı olsun, 3. kupayı da kaldırsın sonra da yardımcı antrenörlüğe geçsin, 10 numara olur valla...Seneye de bi yabancı sol bek, bide yedek olarak İsmail alınırsa oraya sorun yaşamayız dişye düşünüyorum... |
1 sezon daha en azından yedek klübesinde oturmalı seneye zor bir sezon olacak kadro genişliğine ihtiyacımız olacak |
Türkiye`de Saat: 16:08 . |