![]() |
Sen de böyle yap Sergen ! takımımız şampiyon olmuş hala bize sallamaktan vazgeçemediler ! bunların birini de sergen yaptı neden herkes bize karşı anlamıyorum galatasarayla fenerbahçe yokken rakipsizken son hafta şampiyon oluyosun aldığın maçlarda şans faktörü var. kadronun gs ve fb den daha kötü olduğu nasıl şampiyon olduğumuz gibi saçma sapan düşünceleri var ntv sporda ki biraz önce yayın sırasın da yaşananlar . |
gs ve fb biz iyiykenmi şampiyon oluyolardı hayır o zaman niye onlar kötü biz ii olunca milletin zoruna gidiyor anlamıyorum... iki kupada bizde bakın bakın kudurun;) |
Gese ve Febe yi iyi halindede görüyoruz. |
nooob değilmi :D değmez işleri güçleri ßizlere dalaşmak zorlarına gelioyaa hele ki çifte yapınca kupayı hepten zorlarıa gidiyo.. türk öğün çalış güven :D |
şampiyon muyuz ŞAMPİYONUZ..! sallayın gerisini...:) |
seneye de şampiyon oluruz inş bu başarının şans olduğunu düşünenlerin zihninde kalıcı yer ederiz |
afedersiniz sergen biraz morardi besiktas sampiyon olunca o yuzden sacmaliyordur besiktas sampiyon olursa yapmam bu yorumculugu birakirim dediydi ezildi simdi sozunun altinda simdi bu adami tutup ilerde besiktasin yardimci antrenorlugune getirirler |
Alıntı:
|
sergen yalçın kendi içinde bile başlı başına bir paradoks zaten..." ben 3 büyüklerin başkanı olsam alex, lincoln ve delgado'yu hemen gönderirim, artık böyle oyuncular kalmadı" diyen bie sergen yalçın'a sormazlar mı "sen nasıl bir oyuncuydun dostum diye", adamın bir kalemde gönderdikleri kendi stilindeki adamlar hep, zaten yorumculuk yaptığı programı 2 hafta üstüste izleyen ne demek istediğimi anlayacaktır, bir hafta ak dediğine diğer hafta rahatlıkla kara diyebilir, yorumculuk adına gereksiz birisi... |
Sergende bana objectif desinler diye Besiktasa salliyor. Yildirim Demiroren beni takimdan yolladi diye Besiktasa salliyor. Sergen hicbir zaman Nouma gibi, Toraman gibi gercek bir Besiktasli olmadi!! |
sergen son derece haklıııı arkadaslar bosuna kızmayınnn besıktas sampıyon oldu bjk forması bıle 1 lıge oynarr bızım hedefımız avrupda soz sahıbı olmakkk onun ıcın avrupa gıbı hızlı futbol oynamalıyızzz |
sergen tebrik et artık |
Sen bari yapma Sergen ya...Sen bu takımın ekmeğini yemedin mi,ayıp... |
İzledim bende.Sergen,sanırım şöyle demek istedi.Bu sene biraz şans vardı.Bir daha gelmez.O yüzden BJK'nin şu 25 günlük arayı iyi değerlendirmesi gerekir. Valla ben Sergen'i seviyorum.Duygusal bir yakınlık hissediyorum.:) |
pek haksız sayılmaz bu sene taraftar zorla şampiyon yaptı takımı... bazı maçlar bitmek bilmedi bunları unutmayalım... maçlarda eze eze büyük bir üstünlüğümüz yoktu...stres falan dediler ama bilmiyorum...böyle bi stres bilmiyorum ben...ne kadar stres altında olsan bile bu kadar kötü maçlar oynanmazdı... önümüzde ki sezon takviye şart, yoksa STRESten oynayamıyoruz !... şampiyonluğu hakkımızla aldık...tertemiz bi şampiyonluk...ama futbolumuz o kadar iyi değil bunu göz ardı etmek büyük hata olur ! ... |
yahu milyonlarca euro harcadılar benmi dedim başarısız olun diye bırakın bu işleri oynasalardı da başarılı olsalardı sonra onlar oynamadı başarısız oldu diye beşiktaşta mı baişarısız olmak zorunda eze eze şampiyon işte çekemeyen anten taksın |
Sergen oynarken kendiasine futbolu bırakınca ne yapacağını sorduklarında "erman toroğlu gibi kabzımal bu işi yapıyorsa ben haydi haydi yaparım" demişti. sanırım birebir örnek alıyor kendisini, yalan atmıyormuş. |
Ne güzel ya yorumculuk okadar kolay olmamali..! Zaten hic bakmiyorum hepsi rezalet ve cogu futboldan anlmayan sadece kendi külüplerini göklere cikartiyor ve öbür takimlar kücük düsiryorlar....! Sergen zaten hep böyle..aklisina ne geliyorsa söylyior..begenir begenilmez bize ne..:D |
herkes kafasına göre konuşuyor biz işimize bakarız kupaları alırız onlarda bize bakarlar geçin bunları |
Sindiremeyen soda içsin..... Kamuoyu,medya,ve çevremizdeki bütün arkadaşlarımızı ağzında hep bu laflar var"FB-GS" KÖTÜ OLDUĞU İÇİN ŞAMPİYON OLDUNUZ.Kardeşim zaten bütün takımlar iyi olsa futbolda ligde şampiyon kim olacak?birileri kötü olacak şampiyon takım çıkacak,FB-GS olduğu zamanlardada biz ve diğerleri kötüydü o zaman!!!!Beylerr çekemediğiniz şey makara geçtiğiniz BJK ligin ilk yarısını altıncı birip sezon sonu şampiyon olması bunu türkiye liglerinde ikinci defa yapan takım yine Beşiktaş,ilkide 1981-1982 sezonunda iki puanlı sistemde yedinci sırada iken Bjk 22 puanla sezon sonu 44 puanla şampiyon oluyor o zaman lider olan FB sezonu dördüncü bitiriyor.Piyasada güzel meyveli sodalar var alın soğuk soğuk için..... |
ilk yarı bittiğin de 6. sıradaydık ordan gelip 5 rakibi geçmenin ne kadar zor olduğunu neden kimse ilk sırada söylemiyor ! |
haklılık payo yok değil ama 1 e bin katarak anlatıyolar. |
Alıntı:
|
Bu sene Sergen ne yapmaya çalıştı anlamadım, senin Beşiktaşlı olduğunu herkez biliyor, bunu saklamaya çalışman niye, Beşiktaş'ı hep kötüleyince Fb'liler veya Gs'liler seni daha çok sevecek, bunu mu istiyorsun acaba...Takım şampiyon olmuş, adam gibi kutlar insan bi, hemen Ş.Liginde bu takım oynayamaz, fark yer vs. vs. diyor, sanki biz bunları bilmiyoruz yaa...Dobradır, bazen güzel yorumlar yapar diye seviyordum ama iyice ipleri kaçırdı elinden... Hea bu arada bide Yusuf'tan gidip özür dilesin ilk önce, adam geldiğinde ne demişti unutmadık... |
yaa bunlar boş işlerr sergen bu sene beşiktaşın yardımcı antrenörlüğüne yada bana kalırsa oyuncu seçiminde yardımcı olarak alınmalı takıma yaptığı kamuoyu işte beşiktaşlı bak şampion oldu hemen neler diyor demesin diye diyor koca sene eleştirdi laflarını yutup temiz bir tebrik edemezdi hak verin normal bunlar diye düşünüyorum ama ağır konuştuysa ayrı tabi sergenin futbolcu alımında oyuncu izlemesilazım çok iyi oyuncular bulucağına inanıyorum beşiktaş adına |
Bu sözleri söylerken Sergen 'in iki üç kere düşünmesi lazım .Bu kulüpte ilerde yardımcı antrenör olucak ya da başka görevlere gelicek, geldiğinde taraftarlar bu sözlerin hesabını sorar ! |
ozaman geçmiş senelerdede biz kötüydük onlar şampiyon olduİ:(:( böle adamların beşiktaşımızla adının anılmasına sinir oluyorum geçmiş zamanlarda bizim puanlarımızı çalmalarını kimse konuşmuyor böle insanlar beşiktaşlı gibi görünüp kulübü batırmaya çalışırlar. |
Boş Boş konusuyor.. |
sergen eskiden beri kil herifin teki |
dost acı söyler!!!! |
Alıntı:
yani sergen hakli biz haksiz oyle mi |
Alıntı:
biz çok iyi grafik çizdik şansta yanımızdaydı ama bu iş böyle gitmez sağlam transferler lazım |
Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir!!!! |
Kadro konusunda haklı ama yok gs fb kötüydü meydan Beşiktaş'a kaldı vs söylemleri çok yanlış buluyorum... Bir takım şampiyon oluyor. Şampiyon olurken ya çok çok müthiş bir performans sergileyeceksin, ya rakiplerin kötü olacak, ya da rakiplerine haksızlık yapılacak. Tersi olsaydı her sezon üç takım da ligi aynı puanda bitirirlerdi. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu çekemeyenlere çanak tutmuş biraz. Ben Sergen'in bilerek yapacağına inanmıyorum bir anlık gaflet diyorum. Beşiktaş'ta oynarken "Sergen" oldu. Bunu unutmaması lazım. Aynı şekilde bizim de onun Beşiktaş'a katkılarını unutmamamız lazım. |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |