![]() |
beşiktaş ortaköyde kutladı Beşiktaş'lı futbolcular, Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluğu bir gece kulübünde eğlenerek kutladı. Beşiktaşlı bazı futbolcular, 2008-2009 futbol sezonu şampiyonluk kutlamalarının BJK İnönü Stadı'ndaki şölenin ardından, Ortaköy'deki gece kulübünde düzenlenen özel geceye geldiler. Geceye futbolcuların yanı sıra bazı taraftarlarla ''Çarşı'' grubu üyeleri de katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamada Beşiktaş marşları çalındı. Futbolcu ve taraftarlar çalan marşlara, ellerinde meşaleler ve takım bayraklarıyla dans ederek eşlik etti. |
artık eğlenmek en çok onların hakkı :D |
Şimdi Bizde gidip Reina'yı kapatalım :D |
yakışırrrrrr :D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kop kop kop kop :D |
Alıntı:
Bütün Yollar Senin olsun Bekliyoruz Efendim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
kopmuşsunuz siz forumca aldık haberini hiç duyurmayın şurda bi ablamız var belki gelmek ister falan :D:D |
Alıntı:
Küçülde cemibe gir abla :) Evet koptuk ama resim çekmeyi unutuk keşke çekseydikte çatlatsaydık çatır çatır :D |
Alıntı:
hee abla neyi var gayette yakıştı üzerime :D hiç vicdan azabı çekmediniz dimi :/ utanıyorum sizden heheh :D |
Alıntı:
mustafada demette hoplayıp zıpladım anadolu ateşinde halay çekip horon teptik :D Daha sonrasında bir sürü güzel şey :D hiç bi azap ızdırap hissi gelmedi bana :D:D |
Alıntı:
ne var ya alla alla bende trt1'de izledim tv karşısında el çırptım hayret bişi :D |
Alıntı:
bak kimileride ortaköyde kutlamış nerde kutlarsan kutla ya dünyanın heryerindeki beşiktaşlılar gönüllerince kutlasınlar şampiyonluğu çünkü sonuna kadar hakettik bunu |
Alıntı:
dilde papuçmuş maşallah :D ama son cümleyle aldın bak gönlümü yoksa çekeceğin vardı heheheh :D |
Alıntı:
bazen gelirler böyle bana :) pek çekeceğim olacağınıda düşünmüyorum yani ne olabilirki sonuçta :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:21 . |