![]() |
gelebilecek en iyi 10 numara ROMAN RIQUELME Bu adam aynı zamanda da DELGADO nun ekolüdür yaşı 30 gelsin bakarsınız arjantinin 10 numarasınıda biz belirleriz ;) |
Torinoda'ki rossina benim favorimdir.Riquelme de hayal değil.. |
delgado gitmeli kesinlikle |
10 numara için fazla uğraşmaya gerek yok tello yusuf zaten o işi yapıyor orta saha ve defansı güçlendirmek daha mantıklı ayrıca bobo nun yerinede şöyle fizikli hızlı bir adam alınırsa daha iyi olur |
Alıntı:
|
arkadaşlar konu açarken büyük harfle konu açmayalım. iyi forumlar. |
ya kesınlıkle ıstenırse alınır zoe degıl keske alınsa ılk gun gıdıp formasını alırım |
çift yöne çalışan emana benim tercihim riquelmeye avrupa futbolu ters gelio kaldıramıo ... |
benzer kaçıncı konu bu. |
***JUAN ROMAN RIQELME**** VEYA *****MICHAEL BALLACK****** |
walla alınabilcek çok iyi oyuncular var 10 numaralı araştırsınlar bulsunlar çok kaliteli biri alsınlar riquelme süper olur bnce |
riqelme yi almak kolay falan değil adam avrupada oynamak isteseydi oynardı zaten |
barcelona da 10 numara var mı? |
ya yeterki delgado gitsin...10 numara adamlar cok...herhangi bi takimda 10 numara görevini cok iyi yapan bir futbolcuda alinabilir ki delgadodan daha yarali olacagi kesin... |
Alıntı:
ARKADASIM BU ADAMA IYIDE GELMIS 30 YASINA BIR ISIMIZE YARAMAZ SIMDI DICEKSIN YUSUF NASIL OYNUOR..RIQUELMEDE BEDAVA UCUZA GLECEKSE GELSIN AMA.... |
delgado yollandiktan sonra takimdaki futbol anlayisi degismeli bence 10 numara sart degildir 10 numarasiz oynayan butun takimlar cld final oynarken biz hala neden 10 numara pesindeyiz anlamadim delgado gidecekse yapilacak transferler bana gore yani juventustan poulsen barcelonadan keita palermodan simpliccio bu ucluden biri super olur 2 si mukemmel olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
hleb |
sadece 10 numara için almak istedigim topcu riquelme olur olmazsada farketmez artık dunya futbolunda 10 numara diye bişi kalmadı... |
Alıntı:
|
ballack ı abartma istersen yaa bn hiç beğenmiyorum saygı duyarım ama süper futbolcu değil ki ribery fln diyosun |
Eskiden 10 numara denilen ileri dönük yüksek teknik kapasiteli ortasaha oyuncuların yerini ön liberolar aldı. Essien,Gerard gibi hem savunma yapıp hem sürekli koşan pas dağıtan düzgün vuruşlar yapan oyuncular. Koşmayana forma vermemek lazım. Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak. |
delgado gtmeli yernede riquelme olmasa bile onun gbi bi adam alınmalı |
deco veya ronaldinho :D ikisinden birisi. :D |
Özer Hurmacı gelsin Yabancıa gerek yok bence. |
Diego ya da Juninho gelebilseydi ke$ke... Bu arada messi ve hleb barcelonada 10 numara falan değiller... Barcelona takım oyunu oynar,pasa ve üçgenlere dayalı yardımla$malı oyun.O takımda herkes harbi 10 numara :) |
Türkiye`de Saat: 06:42 . |