![]() |
baros alınsa çok iş yapar ama ne kadar krizde de olsa gs ezeli rakibine vermez topçusunu. yoksa sonuçları ağır olur baros gol attıkça rakibini zaferlere taşıdıkça başkan eleştirilir |
Holoskonun daha yaşlısı, elle oynayanı, kendini atanı, çirkeflik yapanı, ligin en çok sarı kart gören forveti (bize gelse hepsi kırmızı olur), abuk sabuk resimlerini falan saymıyorum basındaki. İstemem ben böyle adam Youlayı alırım daha iyi. |
baros 'u istemem şahsen galatasaraydan fenerden topçu almak akıl karı değil :D |
Yalan Haber gibime geLdi , Ama Transfer'i söz konusu ise , güzel transfer olur |
cok sacma bir haber.. |
Fenerli,Gsli tavırlarından vaçgeçmeliyiz bence artık.Haber yalan olabilir fakat eğer doğruysa,(Hocadan beklerim.:)) çok yerinde bir transfer olur. |
cok iyi golcu ama barosu alacaksak holoskoyuda yollamaliyiz hep ayni tip adamlarla forvet hatti kuramayiz yabanci kontenjaninin 3 tanesini forvet olarak hic kullanamayiz yani neresinden bakarsak bakalim sacma bir transfer olur |
ya hadi herşeyi geçtimde baroş gelse naparız çok merak ediyorum adama takmadığımız kulp kalmadı bizde oynasa sahiplenmeyiz heralde gay dedik anca gsye yakışr dedik şimdi bizde oynaması bence üzücü olur:) |
gs de gösterdiği performansı bizde göstere bilirmi bilemem ama sonuçta gol kralı olmuş ve ülkeye alışmış bir adam daha kaliteli adam alıpta yok ülkeye alışsın yok şu yok bu olacağına kalitesi belli ligte yaptıkları ortada burda önemli olan takıma uyum sağlaması ve gese deki rahat ortamı bulması önemli orda değişmez forvetti şimdi bizde alternatifi olacak kendini kasabilir |
Karaktersiz adamın teki..Karı gibi resmen..Bırakın kalsın GS'de..Kral oldu da noldu ki? |
Türkiye`de Saat: 16:56 . |