![]() |
komşunun son teklifi http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...02BOBO-C-B.jpg Brezilyalı golcü Bobo’nun uzun süredir peşinde olan Yunanistan’ın Olympiakos takımı, Beşiktaş Yönetimi’ne son teklifini yaptı. Komşu’dan gelen teklifin iki ayağı söz konusu... Öncelik bonservisiyle alma yönünde... Bunun için Siyah-Beyazlı kulübe önerilen bonservis bedeli tam 6 milyon Euro... İş bununla da kalmıyor. Genç golcünün başarılı bir sezon geçirmesi ve ünlü bir Avrupa kulübüne iyi paraya satılması durumunda, elde edilecek gelirin yüzde 50’si Beşiktaş’a verilecek. Yunan kulübünün taahhüdü bu yönde... Gayet cazip bir teklif getirdiğine inanan Olympiakos, her şeye karşın bir başka yol daha öneriyor: “Eğer satmaya yanaşmazsanız, o zaman 2,5 milyon Euro karşılığında kiralayalım.” Yönetim masaya yatıracak Yapılan teklifin önemini ve ciddiyetini göz önünde bulunduran yönetim, konuyu masaya yatırıp tartışmaya değer buldu. Ancak bir gerçek de ortada duruyor, Bobo Yunanistan’da oynamaya pek sıcak bakmıyor. Siyah-Beyazlılar’da Brezilyalı futbolcunun durumu, teknik kadronun vereceği rapor sonrasında netlik kazanacak gibi gözüküyor. |
niyue bu adamı satmaya çalışıyorlar anlamıyorum bu adam s.liginde iş yapar |
vaybe bobo neymisin sen :D |
BoBo'ya 8 milyon Euro veren Alsın ama onun haricindeki paraya satılmaz sen azından şampiyonlar liginde bir cıkıs yakalasa daha fazla paraya satabiliriz |
bu teklife ancak gülerim ben.bunlar kendini bayağı zeki sanıyor galiba.bi de kiralayacakmışız.yok artık daha neler. |
2.5 değil de 3 milyon a kiralamak daha iyi olur. |
la bırakın gitsin ya |
Bobô kesinlikle gönderilmemeli hele ki o paraya aslaa sonuçta takımımızdaki en iyi forvetlerden biridir Bobô onu gönderince yerine daha iyisini alabileceğimizi hiç sanmıyorumm.. |
arkadaslar boboyu satilmasina ben de karsiyim ama satilmiyorsa alacaklarini daha fazla olmasi lazim cunku adamlar boboya para sayiyor bobo da burda oynayacak ve burda cok daha dusuk para alacak olmaz oyle sey bobonun performansini kotu etkiler |
5 milyondan aşağı boboyu alamaz kimse |
Vallahi 6 milyon euro artı %50 geyet iyi teklif . bobocular Allah aşkına duygusallığı bırakın BJK nin menfaatleri önde gelir . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hakkaten yerine kimi almayı planlıyolar acaba?Bana kalırsa kesinlikle satılmamalı! |
7milyona biter bu iş demedi demeyin.. |
bobonun şampiyonluk kutlamalarında bile ne kadar düşünceli olduğunu farkeden var mı o da gitmek istiyour iyi paraya gönderilsin onun için de yararlı olucak bizim için de |
Kati süretle satilmamasi lazim, onun kadar genc ve kaliteli oyuncuyu 15 milyondan asaga bulunmaz. Degerini bilmeyenler var aramizda. Nobreyi satin, Figer zaten YD`ni kaziklamaya calisacak. Vedad Ibisevic veya Edin Dzeko yu alin eger sampiyonlar Liginde is görmek istiyorsak. |
8 milyon € + %50 işi iyidir, eğer bu teklifi kabul ederlerse gönderilebilir bence...Yanaşmazlarsa da satmayız, illa satacağız diye bir şey de yok sonuçta, yönetim bu konuda taviz vermez umarım... |
Alıntı:
|
6 milyon cok iyi bir teklif...gitmekte istiyo gibi zaten...satilsin derim...hem sampiyonluktan sonra yabanci kontenjani ne kadar acilirsa o kadar iyi...icime umut doguyor ki süper transfer yapariz...baskan hayatinin en mutlu anlarini yasadi...saglam transferler yapar...mesela zapo, cisse ve bobo nun gittini düsünürsek...3 yeni yabanci gelir..ve gelecekler bu gidenlerden cok daha kaliteli olacaktir...bana kalirsa delgadoda gitmeli ama kalacak gibi... |
1 yıl daha beklenmeli.Çünkü,büyük bir pazara çıkacağız.Şamp.Ligi'nde atacağı iki gol, fiyatını 15 Milyonlara kadar çıkarır.Satacaklarını da sanmıyorum zaten. |
gül gibi forvet hattımız var niye bozalım, bobo nun daha zamanı var aceleye gerek yok, yunanlılar kurnaz tabı çıkışta olan bı golcüyü Ş.L. öncesi ucuza kapatmak istiyo |
satın gitsin ya gözünüzde büyütmeyin bu adamı . |
Alıntı:
Ama ben forvet hattının bozulmamasından yanayım,Bobo'yu kaybetmeyelim,pişman olabiliriz. |
Türkiye`de Saat: 04:58 . |