![]() |
Yalan yalan...Denizli gitmez, kendisini Türkiye'de bir kez daha kanıtladı, sırada Avrupa var, ordaki kötü izlerini de silmek isteyecektir...Yani ne Denizli gider ne de Demirören onu bırakır... |
Bence Gitmez Gitmemeli... |
Bence gitmesi bu saatten sonra daha hayırlı olur. Nedenmi; Beşiktaşı şampiyon yaptı ve fortisi aldı . Mustafa hocanın huyu budur gelir kazanır sonraki senelerde yatar. Bakın gs.deki geçmişine bakın fenerdeki geçmişine hatta manisa ve diğer klüplerede bakabilirsiniz. Şimdi amacı illa gel denmesi sonra başarısız olunursada zorla getirttiniz ben istememiştim diyecek. Diyeceğim oki sağol Mustafa hocam 6 yıldır yaşayamadığımız coşkuyu yaşattın bizlere ve yolun açık olsun güle güle... |
Alıntı:
|
çok açık söylüyor ve yazıyorum denizliyi istemeyenler vardı denizli şampiyon yaptı takımı zorlarına gitti işte bu balon konuda tam fırsat olmuş denizli yi çekemeyenler için hocamız görevinin başında bu takım için avrupa ve türkiye ligi şampiyonluğu için gerekeni o bilir ona göre takviyeleri yapacaktır ben ona inanıyorum ha zamanı geldiğinde bırakacaktır arkasından da çok şeyler söylenecektir ama o bizi şampiyon yaparak şanlı tarihimize çoktan geçti mustafa denizli bu takıma ne gerekiyorsa o şekilde takviye yapacaktır beşiktaşın başarısı için gerekiyorsa tüm kadro değişsin ben hepsine razıyım |
hayirlisi diyelim, kalmasindan yanayim ama illa burakmak istiyorsa yapacak bisey yok ama bence bu haber kolpa dir |
arkadaslar butun haberleri izledim ntvden tutun tgrt ye ordan lig tv ye kimse böle bişi sölemedi haberlerde hiç zannetmiyorum böle bişi olucagını...ama internette nerdeyse butun sitelerde yazıyor böle bir haber...dogru olduguna inanmak istemiyorum cunku transferleri cok iyi yapıp bizi ucuracagına eminim...hatta lig tv haberinde saat 5 haberlerinde, denizlinin isteği dogrultusunda haguui ve topuzu kesinlikle alınmasını istemiş...öle diyodu antepten murat ile ismail,denizlidende cagları söledi haberlerde... |
Denizli 3 yıl daha Beşiktaş'ta (Özel) Denizli 3 yıl daha Beşiktaş'ta Mustafa Denizli ile Beşiktaş Kulübü arasında yeni bir sözleşme için anlaşma sağlandığı bildiriliyor. Goal.com'un ulaştığı bilgiye göre tecrübeli çalıştıcı üç yıllık kontrata imza atacak. Goal.com ÖZEL HABER 19 yıl sonra Beşiktaş'a çifte kupa sevinci yaşatan Teknik Direktör Mustafa Denizli, siyah beyazlılardan ayrılmıyor. Göreve geldiğinde 8 aylık anlaşmaya imza atan Denizli'nin, yeni sçzleşme önerisini kabul ettiği belirtiliyor. Doğan Haber Ajansı'nın verdiği bilgiye göre Beşiktaş Yönetim Kurulu ile 31 Mayıs günü biraraya gelen Denizli, yapılan görüşme sonrası siyah beyazlı kulübün teklifini büyük ölçüde kabul etti. Denizli'nin kaç yıllık sözleşme yapacağına ilişkinin resmî açıklamanın yarın yapılması bekleniyor. Ancak Goal.com İran Genel Yayın Yönetmeni Kaveh Mahjoob, Denizli'ye teklifte bulunan Persepolis Kulübü yöneticilerinin, Denizli ile Beşiktaş arasında 3 yıllık anlaşma imzalandığı bilgisini aldıkları, bu nedenle de yeni bir teknik direktör aramaya başladıklarını söyledi. |
hayırlı olsn inş mustafa hoca iii transfer ypıcak |
Kolay Kolay Takımı Bırakma ması gerekiyor. |
Türkiye`de Saat: 11:47 . |