![]() |
Bobo 6.5 milyon euro!!!! Beşiktaş’ın yıldız futbolcularından bir tanesi yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyemeyecek. Peki yurt dışına transfer olacak bu futbolcu kim? İşte Medyaspor özel haberi: Transferi için geçtiğimiz yıldan beri Beşiktaş'a pek çok teklif gelen Bobo bu sefer kesin olarak gidiyor! Brezilyalı futbolcu ile uzun zamandır ilgilenen Olympiakos, Beşiktaş'a reddedilemeyecek bir teklifte bulundu... medyaspor Yunanistan'a transferi konusunda tarafların kesin olarak el sıkıştığı Bobo'dan Beşiktaş kasasına girecek bonservis bedeli ise tam 6,5 Milyon Euro!medyaspor Beşiktaş yönetiminin Bobo'yu ısrarla isteyen Olympiakos'u geri çevirmemesinde Mustafa Denizli'nin bu transfere olumlu yaklaşımı kadar, yönetimin yeni transferler için kaynak arayışı içinde olmaları da etkin rol oynadı. (*) Medyaspor özel haberidir |
"yönetimin yeni transferler için kaynak arayışı içinde olmaları da etkin rol oynadı." Nasil yani...Sampiyon olduk Kupayi aldik Sampiyonlar Ligine katiliyoruz Fulya Kartal Yuvasi yani simdi bunlar diyor para gerekiyor....Yok devenin ali...:mad:... |
bobo belki gider ama kaynak arayışı doğru değil bence |
ben bobonun kalmasından yanayım ama daha çok kazanmak adınada gitmek istediğini çok iyi biliyorum zamanında kendi ağzı ile söyledi beşiktaş benim için avrupaya açılan bir kapı diye kalmasını isterim ama gitmek isteyene dur demem hayırlısı ne ise o olsun gitmek istemiyen bir boboyu kimse göndermek istemez boboyu gönderiyorlar diye ortalığı karıştırmanın hali yok herkes seviyor kalmasını istiyor |
satiLmasi Zor olacak futbolculardan bitanesi. |
birsürü haber okuduk anlastigini falan demis ama dogrumu onu önümüzdeki günlerde görürüz |
kesinlikle gitmesi lazım git gide bize kazancı dusuyor cunku ve maclarda hiç istekli oynamıyor her sene böle transfer haberleri cıkıyor ve sezon baslarında bizi kanser ediyor son 3-4 mac oynuyup para kazanma işine bakıyor...kesinlikle böle topcuların bizim takımımızda işi yok |
demedi demeyin bobo gitmiyor. |
7 miylona gitsi daha ama indirim olmamali 1 tl bile indirim yapilmamali |
6.5 veren varsa hemen yollayın hiç düşünmeyin bile |
YA 10 MILYON DOLAR GETIRENE VERION BOBOYU SONRA ELIMIZDE KALMASIN CUNKU BOBO NUN NE YAPACAGI BELLI OLMUOR AMA BOBONUN YERINI DOLDURAMAYACAKLARASA HIC SATMASINLAR AMA KESINLIKLE NE OLURSA OLSUN HOLOSKO DURSUN BU TAKIMDA.....(HOLOSKONUN YERINE TORRES I ALMAYACAKLARSA GONDERMESINLER O KADAR SOYLIYIM ) ANLAYAN ANLADI.............. |
medyaspor yazdıysa %100 yalan dır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hemen satılması lazım hemen... |
BoBo En az 8 milyon euro eder |
Alıntı:
|
boboyu satıcaklarda yerine kimi alcaklar dandik birini alıp sonra yollamak için kırk takla atcaklar bobomun kalmasından yanayım ben:) |
bir olympiakosun forumuna bir bakayim dedim bobo üzerine ne diyorlar diye adamlar bobo diyorlar baska birsey demiyorlar cok kaliteli bomba gibi transfer gözüyle bakiyorlar... |
Facebookta Bobonun hayran sayfalarında bu yunanlılarla uğraşmaktan bıktım yaa,bırakın bobo konusunu Beşiktaşıma hatta Türkiyeye,Türklere demedikleri kalmamış,küfürler,hakaretler havada uçuyo,valla adamlar tam havaya girmişler,ekledikleri resimler falan,inadına satmayalım yaa, Zaten ben satılmasını istemiyorum,kaç gündür moralim bozuk bu konudan...Kafayı yiycem sonunda:D Kaç sezondur bu sattık satacaz muhabbeti yetti yaa,madem öyle sinan engin,yöneticiler,hatta batuhan demediğini bırakmamışlardı,satsalardı ya sezon başında!Beşiktaşta büyüdü,bizim takımımızda Bobo oldu,avni aker kaplanı oldu bu adam,ya satmayın yaa:( Abicim şu fotoğrafa bi bakın ya, http://img80.imageshack.us/img80/7387/medyacanxefoi.jpg Ayrıca bakın adamın anahtarlığına, http://img80.imageshack.us/img80/119...acacx2h8vx.jpg |
Beşiktaş`ın golcü ismi Bobo, ``Pire Olympiyakos takımında forma giymek istediğini`` belirtti. Yunan spor portalı Sportnet`e demeç veren Bobo, Yunan basınında son günlerde yer alan, ``Olympiyakos`un yakın markajı altında olduğu`` şeklindeki iddialara yanıt verdi. Portalda, Yunan basınına ilk kez açıklamada bulunan, son haftalardaki performansı ve attığı gollerle takımı Beşiktaş`ı sırtında taşıyan, şampiyonluk ve Türkiye Kupası`nın kazanılmasında önemli rol oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo`nun, profesyonel bir futbolcu olarak, ``Pire ekibi ile Beşiktaş arasında anlaşmaya varılması halinde kırmızı beyazlı formayı giyebileceğini`` söylediği kaydedildi. ``Olympiyakos ile görüşmelerin ne safhada olduğu`` şeklindeki soruyu yanıtlayan Bobo, ``Menajerim, kulübümle temaslarda bulunmak üzere Türkiye`de. Bana söylediği kadarıyla Olympiyakos ile anlaşma sağlanmış. Konunun kapanması açısından bu taraftaki gelişmeleri bekliyoruz`` dedi. Brezilyalı oyuncu, ``Yunan ekibinde forma giymek isteyip istemediği`` şeklindeki soruya ise ``Evet Olympiyakos`a gelmek istiyorum, ancak bu bana bağlı bir konu değil. Beşiktaş`ın oyuncusuyum ve bir sözleşmem var. Bu çerçevede transferin sonuçlanması için takımımın onayına ihtiyaç var`` yanıtını verdi. Bobo, Olympiyakos`u iyi tanıdığını da belirterek, ``Pire ekibinin her yıl lig şampiyonu olan, Avrupa organizasyonları ile Şampiyonlar Ligi`nde mücadele veren, çok sayıda latin Amerikalı futbolcusu olan bir takım olduğunu`` anlattı. Brezilyalı futbolcu, Pire kulübünün transfer listesinde ilk sırada yer aldığı yönündeki haberlere ise ``Bir oyuncu için güven duyulan birisi olmak çok önemli`` değerlendirmesini yaptı. Bobo, Beşiktaş`ın bu sezonki başarısına değinirken de ``Zor bir ligdi. En istikrarlı ve en iyi takımdık. Kulüpteki herkes 2003`den bu yana alamadığımız şampiyonluğu istiyordu. Başardık ve çok mutluyuz`` dedi. Öte yandan Yunan basın-yayın organları, Bobo için temasların gelecek hafta veya en geç 10 gün içinde tamamlanmasının beklendiğini belirttikleri haberlerinde, Brezilyalı oyuncunun bundan böyle Olympiyakoslu sayılabileceği yorumunda birleştiler. Basın-yayın organları, Olympiyakos`un Bobo için istenen 6 milyon Avro`yu 4 milyona indirmeyi ümit ettiğini kaydetmişlerdi. |
Sabah da bize açıklama yaptı diye böyle bi haber yapmıştı... |
levent erdoğan bobo hakında hiçbir klup bize teklif yapmamıştır diyor |
Alıntı:
|
editorler lutfen bobo konulari birlestirin lutfeeeeeeeeeennnnnnnnnn cok oldu ama |
Alıntı:
|
yaa arkadaslar en az 8 eder demişsiniz bu futbolcu olimpiyakosta oynasaydı biz alırmıydık 8 milyona sölermisiniz ne topcular 8 milyona,en fazla ediceği 5 milyon bence... ve hemen satılması lazım... |
Ya anlamadığım bir konu var Bobô gayet güzel oynuyor oynadığı maçlar ve golleri,asistleri gayet iyi fakat hala bu adamı satmaya çalışıyoruz nedenn paramız mı yok?Şampiyon olduk,kupayı aldık,şampiyonlar ligine gidiyoruz buralardan para gelmiyor mu daha neyinize yetmiyor.. |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |