![]() |
Nobre bu rakam etmez bence. Çok çok fazla. Bugün Bobo'yu çok iyi bir paraya satabiliriz ama kimse Nobre'ye para vermez. Yani sırf Türk statüsünde diye bu kadar para verilmez. |
Alıntı:
|
nobre o parayı alıyosa tello daha fazlasını almalı!.... |
Herkes hakkını almalıdır.Yönetimde verecektir.Yoksa,sorunlar çıkabilir. |
delgadonun 2.4 milyon € alıp yattığı bir ortamda handi takım içi dengelerden söz edilebilirki.. Tello ya gelince bende delgadodan daha fazlasını hak eden biri kesinlikle ama vakti geldiğinde telloda hak ettiği ücreti alacaktır... |
nobre bukadar etmez maksimum 1.5 iyi kazik yemisiz gecmis olsun.. |
yani sonuçta onların işi bu iyi oynadıkları zamanda haklarını alırlar |
nobrenin bu rakamı alacağına hala inanamıyorum, bırakın almasını teklif etmesine bile şaşırıyorum ama bu miktarın içinde kesinlikle figer denilen yasal dolandırıcıya verilen para da mevcuttur, eğer böyleyse yönetim bunu niye saklama gereği duyuyor anlayamıyorum, sonuçta takım içerisinde bir oyuncu pekala rahatlıkla nobre'nin alacağı bu ücreti öğrenebilir, umarım ileride büyük sorun olmaz, sonuçta bunu gören en uyumlu oyuncu bile eğer takıma katkı sağlıyorsa ücretinin artması konusunda istekli olacaktır, ve haklıdır da, fb yönetim aptallıklarını umarım yapmaya başlamayız ve figer denilen şu dolandırıcıyı da türk yönrticiler ne zman başlarından defetmeyi düşünüyor acaba... |
nobre delgado tello size bu kadar parayı verecek avrupa takımının adını duymak isterim. |
Yaparlar elbet. |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |