![]() |
Çarşı'da dev bayrak 6 yıl sonra gelen şampiyonluğun sevinci tüm yurtta yaşanmaya devam ediyor... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...FAN4BAYRAK.jpg Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş’ta, bayraklar sandıklardan çıktı, sokaklar ve caddeler siyah-beyaza boyandı. Siyah-Beyazlı taraftarların kalbinin attığı Beşiktaş Çarşı’da da, dev bir bayrak asıldı. Balık pazarının bulunduğu yere asılan yaklaşık 100 metrelik bayrak, neredeyse bütün sokağı kaplıyor. Öte yandan 6 sezon sonra gelen şampiyonluğun sevinci, çarşıdaki dükkanlara da fazlasıyla yansıdı. Beşiktaş esnafı dükkanların vitrinlerini poster ve flamalarla süsledi. |
valla ben bile hala bomba gibiyim :D:D |
hayata bakış açımız depişti bu şampiyonlukla :D |
cumartesi günü buradan geçmiştim bayrağın altından geçerken üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi diye mırıldanıyordum :) |
Bizim Apartmana da büyük bayrak astım :D |
çok güzel olmuş harbiden dev bayrak :) |
bayrak denizli maçından önce asıldı çok güzel.. |
cok güzel bir düsünce bende pencerenin önüne kocaman besiktas bayragi asdim almanlar saskin saskin bakiyorlar :D |
altından geçerken ne zaman bitecek acaba bu bayrak demiştim:D:Dhelal olsunn... |
bizim burada çok bayrak yok ya :/ gerçi ben her pencereye astım boşluğu dolduruyorum :D |
Türkiye`de Saat: 20:17 . |