Karetta2002 | 02-06-2009 11:47 | Alıntı: SahEmre´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1004630)
Valla fener getidi avrupa şampiyonu aragonesi ispanyol guizayı milyonlarca euroya
Galata getirdi kevılı baroşu hatta adam gol kralı oldu
Ben mi dedim gayseye febeye top oynamayın bu sene diye
çıkıp oynasalardı da onlar şampiyon olsalardı
sonra onlar ligde yok diye beşiktaşta mı olmamalı
saçma sapan konuşmayın
Beşikaş hakkı ile çatır atır top oynaya oynaya eze eze şampiyon oldu | budur işte..eğer karşı görüş varsa ,kızgınlık varsa bu şekilde yazılmalı..
arkadaşlar..Hıncal,bu ülkede düşündüğünü korkmadan söyleyen ,deneyimli birikimli belki de iki yazardan biridir..haa GS söz konusu olunca biraz fazla abartır..komplo teorilerine düşkündür..ama ben bilirimki ;herkesin suspus olduğu dönemlerde ,herkesin "ben bilmem Aziz bilir" dediği dönemlerde tek
başına Beşiktaşımızı savunan yazılar da yazmıştır..yukarıdaki ifadelerinin hiçbirine ben de katılmıyorum..ama bu benim ,forumumuza yakışmayan mahalle ağzı ile ,küfür içeren sözler yazmamı da gerektirmez..forumumuz,Hıncal ve yanındakiler dahil birçok basın mensubu tarafından takip edilmektedir..bunun sebebi,belli bir seviyeyi koruyabilmiş olmasıdır..
Lütfen,her türlü fikri yazalım ,ama küfür ve aşırı hakaret içeren ifadelerden kaçınalım..bu forumu benim 11 yaşındaki kızım da,Hazel in 11 yaşındaki oğlu da ,veya 10 yaşındaki yeğeniniz ve kuzeninizde takip edebilsin,edebilsin ve Beşiktaş ve Beşiktaşlılık bilincini doğru yerden yakalasınlar..
Hepinize sevgiler... |