![]() |
Delgado alternatif olabilir Beşiktaş'ın Guti'yi transfer etmesi durumunda, Delgado, alternatif oyuncu durumuna düşecek. Bu sezon sakatlığı sebebiyle beklenen performansı sergileyemeyen Arjantinli yıldız, İspanyol oyuncu alınırsa ya kulübede oturacak ya da kiralanacak. Denizli'nin bu konuda, "Her şey netleşsin, kesin kararımızı sonra veririz" dediği ifade edildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
guti çok iyi bir oyuncu ama gelse bile fazla bişey yapacağını zannetmiyorum |
Bence Delgado kulübede oturacağına gitsin daha iyi onun yerinde olsam giderdim.. |
guti iyi adam ama çokta istemiyorum açıkçası bilmiyorum gelirse kucaklarızda yani :) |
Guti Ne çok iyi bir futbolcu nede çok kötü bir futbolcu beşiktaşla kan uyusursa neden olmasın |
çok iyi tek top yapan ve çok iyi ara pasları çıkaran bir futbolcu. delgadodan daha iyi bence |
delgado daha fazla serbest daha fazla ilerde oynayan adam gutiyi ernstin yanına da koyabilir denizli türkiye iginin en iyi orta sahası olur sağ kanada kesinlikle birinin alınmas lazım |
guti, delgado yerine gelirse cok iyi olur. delgado ne yaptiki bunca zamandir ya da ben mi korum gormedim. bence hic dusunmeden gitsin artik. |
Guti tam bi ortasaha adamı işte, bize ilaç olur ama yaşı biraz sorun gibi, yaşa fazla takmam ama 31-32'yi geçmese iyi olur...Gerçi Guti kendine iyi bakan bir oyuncu, bize gelse 3 sene rahat oynar burda, olur 36 yaşında...Sıcak bakılabilir böyle bi transfere aslında...Real'in de bi sorun çıkaracağını zannetmiyorum bu transferde, Guti'ye yıllık 3 milyon € vermen lazım ama en azından... |
kaynak fotomac demeyin |
guti'nin takımda işe yarayacağını sanmıyorum, teride evet ama dünyanın dev kulüplerinde oynayıp önemli miktarlar kazanan yıldızların daha alt takımlara gelmesindeki performanslarına bir göz atalaım derim, muhtemelen guti takıma gelmek için 3 milyon euro civarında bir miktar isteyecektir ve de katkısı olsa bile bu dönemlik bir yarar olacaktır-ki ben bunun olmasına da ihtimal vermiyorum-...hiç düşünmeden istemediğim bir transfer olur, akıl işi değil... |
valla realde ve dunya uzerinde begendigim en iyi orta saha oyuncularindan birisi attigi arapaslariyla mukemmel goller hazirlar holoskoyla boboya ve oyun gorus ve dusuncesi olarakta ust duzey bir oyuncu ancak burasi turkiye abiler bu kararin altindan kalkamayabilir besiktas futbol yonetimi gece gunduz pesinde bir medya ordusu olacaktir gutinin birinin kucagina otursada telef etsek diye ve eski halleri hergun muhakkak kullanilacaktir bazi adamlari alma imkani varsada almamak bence en mantiklisidir |
gutinin gay oldugunu biliyorsunuz degilmi.. |
yokmu başka kolpa medya . |
valla bu habere bnde inanmıyom ama bakıcas::) |
eger gerçekse ernst le birlikte süper olur sağ tarafada topuz bobo yerinede yıldız bir forvet solda zaten tello var süper olur yaa şimdiden fazteziye başladım :):) |
Gelirse,Delgado'dan daha iyi iş yapacağı kesin.Mustafa Hoca ile bir an önce anlaşmak lazım.Transferleri o belirlemeli.Yoksa...bilemiyorum. |
delgado 2. adam pozisyonuna düşmek istemez.düşerse sorun çıkarır yarın bir gün.bence gitmesi daha iyi olur. |
guti nin alınabileceğini sanmıyorum ama inşaallah alınır tam istediğim adam |
deLgado'yu Neden Altrenatif oLarak Elimizde Tutuyoruz Anlamadım , satalım gitsin. |
delgado kiralanmalı yada satılsın bu takımda işi yok |
Türkiye`de Saat: 00:35 . |