![]() |
Toraman takipte Medical Center'da bıçak altına yatacak Beşiktaşlı yıldızla görüşmek isteyen menajerler, Amsterdam'a akın ediyor. Topuktan bıçak Beşiktaş savunmasının başarılı ismi İbrahim Toraman, menajerlerin yakın takibinde. Hollanda'da, sağ ve sol aşil tendonunun topuğa yapıştığı bölgeden ameliyat olacak yıldız oyuncu menajerlerin kıskacına alındı. Kabul etmiyor Medical Center'da bıçak altına yatacak olan İbrahim'le görüşmek isteyen menajerlerin http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbir gün önceden Amsterdam'a gittikleri öğrenildi. Ancak tecrübeli oyuncunun, gelen görüşme taleplerini geri çevirdiği belirtildi. Kaynak:Fotomaç |
toraman'ı kimse alamaz bizden daha çok işi var bizde |
toroman boş kaldığı zaman gitmedi bir yere şimdimi gitçek çok seviyoruz onu |
Toraman hiçbi yere gitmez,göndermezlerde.Zaten zapo gönderilecek. |
boyu az daha uzun olsa kesin avrupanın elit takımlarında oynardı |
Ya Amsterdamda hangi hastanede yatiyor ziyaretine gitmek istiyorum ?? :D |
Toraman,bu sene kusursuzdu.Tek hatası,terlik kavgası ve Bursaspor maçında gördüğü kırmızı karttı. Affetirdi kendini sonra,fazlasıyla.:) |
Beşiktaş Toramanı satmadıkdan sonra TOraman bizi hayatta bırakıp gitmez. Para icin satacak bir futbolcu değil. İbrahim ÜZülmez- Gikhan Zan-İbrahim Toraman-Tello bu adamlar para icin bırakmaz bizleri... RÜştü de öyle bence artık bizde bırakır. |
Alıntı:
|
katılıyorum gerekmiyor ki beşiktaşta olmasa şu an biz toromanı satılığa çıkarsak yine elit takımlar isterler uçuk takımlar değil ama makul takımlar ister diy düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 18:24 . |