![]() |
Para çok değil Beşiktaş ile üç yıllık daha anlaşma yapan ve siyah-beyazlılara senelik 3.2 milyon dolara mal olan Nobre, ücretinin abartılmaması gerektiğini söyledi. Yerli sambacı, "Bugüne kadar işimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Yönetimimiz de uygun bulduğuna göre, bu paralar doğal" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bencede fazla dei nobreye verilen ücret nobre hakediyor |
senelik 3,2 olamaz yanlislik olmasi lazim, ben 1,7 diye okumustum, delgado zaten 2,1 aliyordu ve en cok alan futbolcumuzdu, bu kadar fark olacagini sanmiyorum |
senelik 2,4 milyon euro alacak arkadaşlar |
İyi para Alacak |
NORMAL TABİ YA ÇOK NORMAL |
ağzımı bozdurcan şimdi nobre hee.. |
yuuuuuh yaaa o akdar para verilmez nobreye ne yaptıda geldiğinden beri !! |
tello ya 5 milyon euro verelim o zaman |
ya tamam koşuyor,mücadele ediyor,rakip defansı meşgul ediyor,fırsatçı..öte yandan sezonun son bölümlerinde piyasada yoktu,oynamadı..sizi bilmem de bu para bana biraz çok geldi :s |
3 Sene için 6.7 milyon euro alacak..Ne alakası var senelik 3.2 ile..yalana bak.. |
nobre sen varya avrupada 500 bin euroyu zor alirsin bizde alirsin cunkü ýönetim diye bir sey yok büyük baskan kafasina göre veriyo gercekden inanamiyorum nasil bu adama 2.4 veriyolar ozaman diger futbolcular gelecek yillarda 3-4 arasi isterler bizim borcumuz allah bilir ne kadar olur yazik cok yazik |
nobreye bizim verdiğimiz parayı verecek başka kulüp yoktur bize febeşin büyük kazıklarından biridir işte. Zaten bu figerin her futbolcusundan kurtulacaksın kardeşim herif tefeci gibi Kim bana idda edebilir ki nobreye verdiğimiz paraya daha iyisini bulamayız diye? Bir artısı var o da Türk statüsünde oynaması Adam 16 maçta 1 gol attı ezdiği pozisyonların haddi hesabı yokken bu adam nasıl kadroya giriyor diye merak ediyordum sağolsun Sinan Engin Kanalturkte pazar gecesi açıkladı "Başkanın özel bir sevgisi muhabbeti var çok seviyor" diye.. Şampiyonda olduk demirören artık yeter !!! |
Asıp,kesmeyelim.Önümüzdeki seneyi bekleyelim.Seneye 3 kulvardayız.Hepsinde de iddiamız var.Şamp.Ligi'nde atacağı 1-2 gol ile fiyatını rahatlıkla katlar. Sanıyorum,Avrupa'da yaş problemine takılmayacaktır. |
su duruma cok uzuluyorum batuhan kıralık verılecek sanırım yıne bırak nobreyı dursun batuhan adam 12 macta 8 gol attı lıgde 9 gol attı nobreyı gectı yazık ya verılen paralara |
Cok para NObre |
yazık günah ya |
nobre bu parayi hic bir takimda almaz ve bulmus böyle bir manager |
dün gece bu parayı okuduğumda uykularım kaçtı yazık yazık... |
Bencede yazik.... |
senelik 2.2 milyon euro küsür para nobre için fazla gese baros ne alıyor acaba?? |
Türkiye`de Saat: 14:16 . |