![]() |
üzülmezin son kararı http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...04IUZULMEZ.jpg İbrahim Üzülmez, futbolu bırakmayı değil, Beşiktaş’ta kalarak devam etmeyi düşündüğünü söyledi. A Milli Takım’ın Azerbaycan ve Fransa ile oynayacağı maçların kadrosuna çağrılan tecrübeli futbolcu, “Sözleşmem sona erdi, ama kendimi en genç futbolcudan daha genç ve güçlü hissediyorum. Mustafa Denizli bana jübile yapmamı söylemedi. Zaten benim de böyle bir niyetim yok. Futbol oynamaya devam edeceğim. Bugüne kadar defalarca tekrarlandığı gibi, kimi transfer ederlerse etsinler, mücadelemi verip formayı yine ben giyeceğim” dedi. ‘Görüşeceğiz’ Yönetimin kendisine “Hafta içinde oturup konuşalım” dediğini vurgulayan Üzülmez, “Ama Fatih hoca, beni aday kadroya davet etti ve o nedenle kamptayım. Bu da demek ki, yöneticilerimizle önümüzdeki hafta görüşeceğiz” diye konuştu. |
helal sana ibo sen daha 1 yıl oynarsın bu takımda |
istersen oyna istersen jübile yap senin sevgin bitmeyecek Deli ibo :) |
valla gelen back i keser :) |
helal olsun sana be . |
deli yaaa:)) |
deli ibo ya saygı duyuyorum ama bence bu 2 şampiyonlukla veda etse futbola bence kendisi için daha iyi olurdu. |
delinho 5 yıllık sözleşme imzala bizle riise bile gelse kesersin sen onu inanıyorum :D |
deLi ibo işte buuu ! :D Bu fatih terim bizim oyuncuları çağırırmıydı ? milli takıma |
biraksin artik, hemde en güzel zamaninda. |
Helaaaal.. Gittigi Yere Kadar Deli Ibom (: |
azerbaycan a attığı golle en az 1-2 sene daha oynar :D |
jübilenin tam zamanı, onun için de en iyisi olacaktır, herkesin takdirini topladığı bir dönemde bırakması en iyi karar olur... |
Para icin bizi satmıycak en sağlam oyunculardan biri . Ama artık yeter en tatlı yerinde jubile yapsa süper olucak. |
Alıntı:
ama bence tam zamanı bırakmak için böyle güzel ortam bulamıyabilir. |
eger dvm ederse bence pişman olur tam tadı yerindeyken şampiyon olmuşken bırakmalı... |
Azimi gerçekten takdiri hakedecek düzeyde Helal olsun İbo |
Bugun milli macta golunu atti Deli ibo :D Iboyu delirtmeyin valla kizarsa 40 yasina kadar oynar :D |
İbo'yla devam Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi biten oyunculardan İbrahim Üzülmez ile görüşerek anlaşmasını bir yıl daha uzatma kararı aldı. Şu anda Milli Takım'la birlikte Fransa'da bulunan tecrübeli yıldızla telefonla görüşen yetkililer, "Gönlün rahat olsun, seneye de birlikteyiz" müjdesini verdi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
1 yıl daha devam etsin performansı çuanda üst seviyede |
kesinlikle kalmalı zaten:) |
kalsın ibomuz yaa çok yüksek performans sergiliyor caneride alırsak süper olcak sol taraf |
üzülmezle Bir yıl daha beşiktaşa futbolu bıraktıktan sonrada hizmet etmesini isterim |
Konular birleştirildi. |
ben kalmasindan yana degilim,biz suanda sampiyonz mutluyuz onun icin kalsin diyorsunuz ama sezon baslicak bizi yine cildirtacak herkez gönderilsin diyecek ben ise simdiden biraksin bu sene herseyi yapdi adam kupayi kazandik sampiyon olduk milli takiminda gol bile atti artik son noktayi koysun besiktasda baska rolerde kalsin..tamam hepimizi seviyoruz iboyu ama artik onun yerine daha kaliteli adam almamiz gerekiyor sampiyonlar ligincd oynicaz ve bir sezonda asisst yapmayan birisiyle devam etmek nekadar dogru bilemem duygusaligi birakin aklinizi calisdirin.. |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |