![]() |
beni bir tek serdar özkan deli etti o kadar diğerleri genel anlamda iyidi bnce |
Bobo-Nobre-Holosko,toplam 31 gol,18 asist yapmış.Güzel bir grafik yakalamışız. |
Sezonun en iyisi bence toraman...sonra holosko ve ernst.....en kötüleri cisse,delgado, s.özkan...digerleri orta |
TELLOOO |
serdar özkan ,serdar kurtuluş, delgado, kötü olanlardı. tello holosko, i.toraman sivok ernst yusuf i.üzülmez iyiler dendi. diğerleri vasat bence |
i.üzülmez-nobre-bobo-holosko-yusuf-sivok-ernst...sonlara doğru da cisse iyiydi..geri kalanlar benim gözümde orta..emeklerine sağlık.. |
Tello,Holosko,Nobre,Delibo,Ernst,Cisse,Sivok Gerisi vasattı.Bobo sonlara doğru kıpırdandı biraz.Ama yterli değil.Ekremde fena değildi. |
tello holosko Sivok Ernst Toraman üzülmezz |
Yusuf-Ernst ikilisinin çok katkısı oldu bize, sadece gole veya asiste bakmıyorum, eğer bu ikiliyi devre arasında almasaydık zor şampiyon olurduk bence...Sezon başından beri de formunu daima koruyan, istikrarlı bi şekilde giden Sivok'u en iyiler arasına koyabilirim, Toraman'ı da aynı şekilde...Bobo-Holo-Nobre-Tello dörtlüsü de zaman zaman iyi oynadı, sahneye çıktılar ve golleriylen, asistleriylen bir çok maç kazandırdılar, ama istikrarlı olduklarını söyleyemem...Diğerleri de vasattı işte... |
Delgado ve Serdar Özkan tam bir felaketti bu sezon... |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |