![]() |
Sivok'a yol göründü Teknik Direktör Denizli’nin, İbrahim Toraman dışındaki savunma oyuncularının gönderilebileceğini rapor ettiği, kaliteli bir stoper istediği öğrenildi. Böylece Zapotocny’den sonra Sivok da gözden çıkarılmış oldu.Beşiktaş Yönetimi bir yandan şampiyonluğun keyfini çıkarmaya çalışırken, diğer taraftan da yeni sezonun planlamasına başladı. Başkan Yıldırım Demirören ve ekibinin, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını hızla sürdürdüğü, ilk etapta savunmanın göbeğinde geniş çaplı bir değişikliğin planlandığı öğrenildi. Yönetimin ilk planda bir sene daha sözleşmesi bulunan Gökhan Zan ile masaya oturacağı, kendisine sunulan şartları kabul etmemesi halinde milli oyuncuda ısrarcı davranılmayacağı bildirildi. Denizli’nin Zapotocny’nin dışında Sivok ile de yolları ayırmayı düşündüğü belirtildi. Tecrübeli hocanın, yönetime Çek oyuncu için iyi bir teklif gelmesi halinde bunun mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söylediği ve defansın göbeğine Avrupa’dan çok daha kaliteli bir stoper istediği öğrenildi. Mustafa Denizli’nin, İbrahim Toraman dışında savunmada görev yapan isimlerin kulübün menfaatleri doğrultusunda gidebileceğini rapor ettiği, yönetimin de gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı ileri sürüldü. Cisse’yi ikna çabası Siyah-beyazlı yönetimin Cisse’yi de takımda kalması için ikna etmeye çalıştığı, yabancı forvet konusunda ise Bobo’nun durumunun netleşmesini beklediği ifade edildi. Takımdan ayrılmak isteyen Cisse‘nin Beşiktaş ile yollarını ayırmakta kararlı olduğu ve teklifleri değerlendirdiği bildirildi. |
bu bi şaka dimi :(:( sivok gitmez gitmemeli |
habere pek inanasım gelmiyor aslında ama ble bi niyetleri varsa çok yanlış olur sivokun şampiyonlukta payı cisseden çok daha fazladır bence onun yerine daha iyi bi orta alan oyuncusu almak gerekir sivoku ister orta alanda ister defansda ister sağ ister sol bek her yerde oynuyor böle adam satılrmı |
yuhh artık bu kadarda atılmaz böyle yalan |
sivoook sivooook |
sivok nereye gidiyor sacmalama basın |
yok artık ne biçim medya bu yaa...! |
basın saçmalama artık ! |
kaynak ne yaa sivoku göndermek baya saçma bir fikir olur valla |
kaynak milliyet bende okudum haberi |
Sivok un tek hatası arkaya adam kacırması yoksa süper defans. Daha iyi kaliteli yıldız gelicekse gidebilir. Ama gercek den iyi bir defans |
yeri dolmıcak adam değil tamam ama satmanın anlamı yok kadlıki sivok a gelene kadar bi dünya adam var başta delgado. ayrıca bütün yabancıları değiştiricek maddi imaknımız yok. o yüzden bizi taşıyamıcak olanlardan başlanmalı sonra iyi nin daha iyisi aranmalı ama haber kolpa |
daha neler... |
YALAN HABER İNANMAYIN ... |
basın sallıo yine |
bence basının sallaması ancak sivok gerçekten başarılı bir sezon geçirdi inşallah gitmez seviyorum çnkü ona gelene kadar çok oyuncu var gitçek |
Sivok sezonun en başarılı oyuncusu takımımız adına..Ne yolu yaw.. |
kolpa haberin de bu kadarı :D |
zapo ile zanın gitmesi gerek ama sivok gerçekten iyi oyuncu |
kabullenemeyeceğim tek olay bu dur sivok kaliteli ve canla başla mücadele eden biri kaliteli stoper geme gelsin ama sivokta kalmalı |
vet sivok gitsin tello gitsin toraman gitsin. hattaa denizli ernst te gitsin demiş duymadınızmı. mehmet topuzda satılabilirmiş. yani milliyet yuhh diyorum artık. bunlar en iyi oyuncularımızın moralini bozarak formdan düşürüp beşiktaşı başarısız yapmaya çalışıyorlar. |
isim karıştı herhalde zapo diyecektiniz |
Kesinlikle Gitmeyecek futboLcular Arasında Sivok |
cok sacmaaa |
sivokdan daha kaliteli futbolcu 10miodan baslar efendiler ne satmasi |
bu değerli basının gitmesi gerekenleri bırakma, kalması gerekenleri gönderme çabasının nedeni ne acaba?..sizi gidi çakallar sizi... |
sivok hiçbir yere gitmez..göndermezler..rahat olun.. |
sivok kim ya g.zanın bir gömlek üstünü şampiyonlar lginde oynayacağız sivokla zanla bu işler yürümez cisse de gönderilsin daha kaliteli isimlere ihtiyacımız var |
sivok bnko oyuncu nereye gidiyo.. gitcek adamlar belli cisse zapo bobo.. bence delgadoda gitmeli.. bu arada nene süper adam insallah bobonun yerine gelir bu sneki gollerini izleyin bana hak werceksiniz bitiricilik hız kafa hrsey war YouTube - Nenê no C.D. Nacional da Madeira (golos e mais golos) |
Kolpa basinin kolpa haberleri cikmaya basladi yine,ne zamanki basari elde ediyoruz bu basariyi baltalamak icin herseyi yapmaya basliyiolar,gecmiste yasananlar bunu gösteriyor,ben inanmiyorum Sivouk,un gönderilecegini ve yine bana göre basarili bir sezon gecirdi... |
Basın Ferdinand, Vidic, Terry'i falan getiriyor herhal bize, Sivok'u yolladıklarına göre... |
kolpa haber |
Alıntı:
|
YALAN HABER...SİVOK KADRODA ASIL CİSSE İLE SÖZLEŞME YENİLEMİYCEKLER....CİSSENİN YERİNE MEHMET TOPUZ ALINDI AYIK OLUN LÜTFEN YA |
tamamen yalan. işin açıkçası bizim gökhan zana, zapoya, delgadoya teklif meklif gelmez kardeşim. kim alır onları belki zapoya gelir. ama oda epey oynamadı bilmiyorumki |
Mustafa Denizli,olduğu müddetçe Sivok hiç bir yere gidemez.:)Zapo'nun durumu belirsiz.Şayet ben istemem gitmesini. |
Daha bu sezon başı eşşek yüküyle para verip aldık, yeni yeni oturdu kadroya. Son gidecek defans. |
hiç inandırıcı bi haber diil... sivok bi yere gidemez.. cisse zaten gidici... laf olsun torba dolsun klpa haber ;) |
| Türkiye`de Saat: 11:50 . |