![]() |
Mustafa Denizli ile 1 Yıl daha Mustafa Denizli ile Anlaştık 05.06.2009 12:48 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...k_fb_09kupaizm Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli’nin sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı: “Camiamıza iki kupayı da kazandırarak büyük bir mutluluk yaşatan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, yaptığımız ilk görüşmenin ardından yorgunluğunu dile getirmiş ve bir süre dinlenmek istemişti. Hocamızın bu arzusu, medyada yanlış yorumlara yol açmış; kamuoyuna, hocamızın göreve devam edip etmeyeceği konusunda farklı görüşler yansıtılmıştı. Bugün yapılan görüşmemizde hocamız ile her konuda mutabık kalınarak, sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmıştır. Kariyeri ve kalitesi herkesce malum olan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ile bugünkü görüşmemizde parasal konular hiç konuşulmamış, hocamız Yönetim Kurulumuz’un takdir ettiği ücretin kendisi tarafından kabul edileceğini özellikle ifade etmiştir. Mustafa Denizli ile 1 yıl daha birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti, mutlululuğu ve kendisi ile daha büyük başarılara yürüyeceğimize olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.” BEŞİKTAŞ JK YÖNETİM KURULU |
Hayırlısı olsun.. Kaynak |
hayırlı olsun m.denizli gene başımızda olacak :D:D |
hayırlı olsun:) |
hayırlı olsun demekki bu senede çifte kupa göreceğiz:D |
hayirli olsun olmasi gerekende buydu zaten |
Ohh bee..Hayırlı Olsun.. |
Hoca biraz nabız yokladı sonra anlaştı. |
hadi bakalım hayırlısı olsun |
Şüphem yokdu tu sözleşmenin uzatılacağından , yakışan oldu denizli hocamla başarılara devam . |
niye 1 sene daha uzun değil mustafa denizli hocalığı bırakıcakmı acaba |
en ufak kıvılcımda kaos çıkartmak için pusuda bekleyen medyayı daha iyi tahlil eden denizli, işine daha bir şevkle sarılacaktır... |
Hayırlı olsun. Biraz şart koydu bence . |
oohh be çok şükür hayırlısı olur inşallah:) |
Hayırlı oLsun Mustafa Hoca. |
Hayirli olsun insallah seneye haksizliktan uzak ve basarilarla dolu bir yil geciririz (: |
hayırlısı olsun |
hayırlı olsun seneye da aynı başarılar için atılmış ilk adım olur inşallah |
1 yil cok az 1 yil daha uzatilmis simdilik iyi birsey gibi görünsede 1 sene sonra ne olacak,Besiktas gibi büyük bir camia 1 yillik hesaplar yapmamali,1 senenin sonunda yinemi kaos ortami yaratilacak,1 senenin sonunda yeniden teknik direktörlük arayislarinami girecegiz,velevki Denizli dewam etmiyecegim dedi sene sonunda yeni gelen hoca yeni takim yaratacak,vs. vs...Bu örnekleri cogaltmak mümkün,bence teknik direktör ile 1 yillik anlasma mantik disi,söyle bir 7-8 yil takim kurup calistiracak bir teknik adam bulamayacakmiyiz...Besiktasim uzun vadeli düsünmeli bu konularda... Yinede hayirli olsun... |
hayırlısı olsun ama dumanx77 nın soyledıgıde dogru seneye ne olacak koklu klplere baktıgımızda bı teknık adamın seneler boyunca bır takımı yonettıgını goruyoruz ama bu galıba bızım için hayal neyse bırı bıze gelsın oda sensın mustafa hoca hayırlı ugurlu olsun... :D |
hayırlı olsun...mustafa denizli kupalara koştur bizi:D |
bu senede başarılı olursak seneye bir yıl daha uzatırız önemli olan anlaşmaları bu iyi haber |
biliyorduk zaten bir yere gitmeyeceğini ;) |
sonunda be hocam yeni kupalar yolda inşallah hayırlı olsun |
Hayırlısı olsun...2 kupayı da almış bir hocanın gönderilmesi sözkonusu bile olamazdı zaten, anca hoca bırakmak isterdi, o da zordu, hoca kendini Türkiye'de tekrardan kanıtlamıştı çünkü, şimdi sırada Avrupa var, geçmişteki kötü izlerini silmek isteyecektir muhakkak... Açıkçası fazla güvenmiyorum Denizli'ye bu konuda, Ligde yine bizi şampiyon yapabilir, ondan kuşkum yok ama Avrupa'da başarıyı Denizli'ylen yakalayamayız gibime geliyor, umarım yanılırım, Denizli hem Türiye'de hem de Avrupa'da coşturur bizi... |
Yine ßa$arıLı oLacaqımıza inanıYorum.. :) iLk aLındıqında cok tePki vermi$tim ama ßeni utanDırdı..heLaL oLsun saNa ve futboLcuLara ßize ßu mutLuLuqu ya$attırıp ßeni haksız cıkaRdıqın icin.. (Y) |
Seneye de yeni bir stres,bırakıyor mu bırakmıyor mu,neden 3 senelik imza atmaz bu adam,bu ne prensiptir:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:35 . |