![]() |
Gerekirse Fifa'ya Gideriz ! 05 Haziran 2009 Cuma * 18:51 Yönetimimiz Mehmet Topuz'un Fenerbahçe ile anlaştığına dair haberlere haklı olarak sert tepki gösterdi. Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi. Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler. Kaynak: DHA |
Gerek oLan Sert Tepkiyi Göstermişiz , Fenev'in ÇirkefLikLeri Yüzünden Lig'imiz Bu Halde Zaten. |
neler oluyor? :s |
mehmet topuz ezikbahceye imzayi atmazsa fenev sadece pacal noumanin tutugunu alir http://www.bigglook.com/biggfootball...es/foto/25.jpg |
ya gerçekten ortada şu an aşırı derecede bilgi kirliliği var |
ya ne fifası manyakmısınıs siz yönetim hiçbir şey yapamaz ipler topuzda sadece, direnir imza atmaz gelecek sene kayseride kalır. ocakta bize imza atar ancak. çocuk oyuncağımı bu benim bildiğim azize yaş tahtaya ayak basmaz. Bence mehmet f enere imza atacak |
yüzsüzsün fener haysiyetsizsin fener midesizsin fener, daha çok şeysin ama söyleyemicem burda sen biliyosun zaten ne olduğunu..! |
topuz fenere gitmeyi kabul etmezse iş karışır aksi halde bize gecmiş olsun.. başkanada pes diyorum hani pes yani... |
ezikbahce bizim en büyük düşmanımızdır bu bir defa daha tescillenmiştir... |
Ne fifası ya. Kayserispor bizden habersiz sözleşmesi devam eden oyuncumuzu ayartmışlar derse ne olacak. fifa kuralalrına göre bu yasak ve çok ağır ceza alırız. |
Türkiye`de Saat: 15:54 . |