![]() |
Batugol geliyor Beşiktaş yönetimi, Eskişehirspor'da kiralık oynayan Batuhan Karadeniz'in, yeni sezonda siyah-beyazlı formayla mücadele etmesine karar verdi. Mustafa Denizli'nin, "Ondan yararlanabiliriz" raporunun ardından Batuhan'ın kampa katılacağı belirtildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
güzel haber .. |
burnun sürtsün biraz dedik es es de adam orayı birbirine kattı neyse sahada bize gerekeni yap yeter :D |
Bir dadı versinler başına,büyümedi daha bu çocuk,ama bu sezon saha içinde daha çok şans verilmeli |
bu sezon inş. bize çok yarar sağlayacaktır. |
doğruysa seneye batuhan indirir holos(koyar) :D |
Beşiktaş formasının ağırlığını taşıyacak düzeye geldiğini hala sanmıyorum ama peşin hüküm vermeyelim bakalım göreceğiz. |
Eğer Bobo giderse mutlaka geri gelmeli batu ancak bobo gitmesse ki gitmemesi taraftarıyım bu sene de batu eseste kalmalı. |
eskişehirspor önümüzdeki sezonda kiralamak istiyomuş batuhan'ı |
Batu'dan yararlanabilmek için Bobo'yu gödermek gerekecek, bunu göze alacaklarını sanmıyorum, Bobo gitse dahi yerine bir yabancı golcü alınacaktır, Batu da yine 3. tercih olarak kalacaktır... |
batuhan bizde kolaylikla 10golünü atabilen bir oyuncu aslinda iyi bir forvet oyuncu almamizada gerek yokdu bobo batuhan bizi ucururdu |
eskişehir 1 yıl daha kiralacak diyordu ntvspor. |
sevindirici bi haber batuhan biraz sakinleşse çok katkı sağlar bize.. |
1 yıl daha kiralanmalı her fırsatta söylüyorum |
Batuhanı anladıkta batugol nedir? Hani duyanda sanırki gol makinesi, krallıkları filan var. |
Alıntı:
|
Eskişehir'deki oLaylarini sahaya Yansitmasinda , Gelirmi gidermi ne yaparsa yapsın |
Alıntı:
|
Alıntı:
altyapıda 86 maçta 226 gol mü ne atmış ondan bu isim koyuldu Batuhan'a... |
Alıntı:
|
batuhanın kadroda olması gerekli mehmet t. tello gibi adamlar varken kafasına top indirir |
bence hatalı bir karar..daha akıllanmamış..hiçbir ders çıkarmamış...eskişehir'de yaptıkları da ortadayken nasıl geri çağırıyorlar anlamıyorum..sorunlu adam istemiyoruz dedikçe çağırıyorlar.. |
bence de 1 yıl daha kiralanmalı ama kadroya alınırsa da inşallah başarılı olur ve saçma sapan hareketler yapmaz..görelim bakalım hayırlısı.. |
bu fırsatı iyi değerlendirsin herkese nasip olmaz o forma adam olsun artık |
hadi hayırlısı |
ßatuhanın aLınması doqru kaRar..büyüdüqüne inanıOrm |
1 sene daha kiralansa daha iyi olur bence . Daha adam olmadı . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
batuhan gibi forvet oyuncumuz var begendiremiyoruz :D:D |
ben sahsen batuhanin bir yil daha kiralik olmasindan yanayim , biraz haslandi es es te onumuzdeki sezonda piser iyice , ondan sonra bizi ucurur... |
Batuhan,umarım akıllanmıştır.Kafada soru işaretleri var.Fakat yapacağı hataları Mustafa Hoca,affetmeyecektir. Valla Şamp.Ligi'nde dakika alsa bile bu oyuncuya teklif gelecektir. Bu yaş,bu postla çok teklif alır.Bir de gol ataverirse,tavan yapar. Katılmasında yarar var.ilk 11'i zorlayacaktır. |
Türkiye`de Saat: 02:05 . |