![]() |
Bobo çıkmazı Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo'ya, Olympiakos takımından sonra Alman ekiplerinin de talip olduğu belirtildi. Bazı menajerlerin Beşiktaş yönetimine, Werder Bremen ve Shalke 04'ün de Bobo ile ilgilendiğini ilettiği belirtildi. Yönetim Bobo'nun yerine daha hızlı bir santrfor getirmek istiyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
boboya alman ekipleri daha fazla para verir hadi bakalım hayırlısı olsun |
Bobo nun gideceğini varsayarsak benim bildiğim denizli zapo,cisse,bobo nun gitmesine izin verecektir.Ancak delgadoya çok sempatik bakıyor.Üzgünümkü delgado 1 sene daha bizlerle olacak.Kaliteli futbolcu ama bir türlü tutmadı işte... |
BEŞİKTAŞ’ın golcü futbolcusu Bobo, Olympiakos kulübü ile kesin olarak anlaştı. Yunan takımından gelen 7 milyon Euro’luk teklifi düşünmek için zaman isteyen siyah beyazlı yönetim, teknik patron Mustafa Denizli’nin de görüşünü alarak transfere onay verdi. Brezilyalı futbolcunun geçen sezon istenilen performansı gösteremediğini ifade eden yönetici Mario Berk, Yunanistan’dan gelen tekliflerin önemli olduğunu kaydederek, “Kendisi de bu ülkeye gitmek istiyordu. Transferin gerçekleşmesi için bizden izin istedi” dedi. Yeni golcü geliyor Bobo’nun boşluğunu doldurmak için çalışmalara başladıklarını da bildiren siyah beyazlı yönetici, “Şu anda teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin raporunu bekliyoruz. Yurt dışından çok önemli iki golcü ile prensipte el sıkıştık” diye konuştu. hürriyet hürriyetin haberi. eğer gerçekten 7 milyon euro veriyorlarsa hemen gönderilmerli ! |
valla eğer dedikleri gibi 7 milyon euro ise gitmeli ama 3-4 milyon euro ise bizde kalsın |
Bobo gidici bu sene |
olypiakos 7 milyon euro vermiş.bu kadar paraya inş satarlar |
7milyon euro ya hemen göndersinler iyi para |
7-8 milyon eurodan daha az bi rakama satılmaması lazım |
iyi para göndersinler işte daha iyisini alır bizim yönetim inanıyorum ben |
Türkiye`de Saat: 02:16 . |