![]() |
almanya dahada inandirici geliyor ama simdi konusmak yersiz olur birde bobonun agzindan duyalim |
Nereye yamayacaklarını şaşırdılar,bakalım sonuç ne olacak? |
ya bu basın iyice coştu yeter artık Bobô'yu nereye göndereceklerini şaşırdılar adamın bir yere gittiği yok zorla gönderiyorlar resmen bıktım her sene transfer döneminde Bobô gidiyor haberini okumaktan geçen senede bir sürü takıma gidecek diye haber çıktı nooldu sonuç ortada bu haberlerin hiçbirine İNANMIYORUM!! |
boboyu artik satsinlar adam artik besiktasta oynamak istemiyor , biz febe gibi bizde oynamak istemeyen adamlarla ugrasmayiz , bobo gitsin , kuranyi hemen gelsin en az 25 gol atar...DEMEDI DEMEYIN !!! |
Avrupa'ya gitme zamanı geLdi beLkide.. |
Alıntı:
|
Kayseri kadar yokmuyuz? Isteyen getirsin 10 milyon evro gotursun Boboyu!! Takimdada kalirsa kimse neden kaldi demez ! |
uuff şu çıkmazlardan usandım artık bir an önce kim gelecekse gelsin kim gideceksede gitsinn |
madem gidecek.En çok parayı kim verirse onun olsun |
Bobo'ya 1 yıl daha şans tanınmalı bence.Şamp.Ligi'nde atacağı gollerle,hem talibi artar hemde fiyatı yükselir. Ben satılacağını düşünmüyorum.Bobo'da istemiyordur.Bobo'dan açıklama bekliyoruz.Sıktı bu konular artık bizi. |
Türkiye`de Saat: 23:43 . |