![]() |
Demirören "Fener'e ezik" dedi Mehmet Topuz'un transferi, Beşiktaş'ı kızdırdı. İstanbul'da konuşan Demirören, Fener camiasını resmen çıldırtacak! Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, transferi konusunda Fenerbahçe ile çekişmeye girdikleri Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un yeni sezonda Beşiktaş'ta oynayacağı yönünde açıklamada bulundu. Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin Nakkaştepe'deki Bridge Restoran'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katılarak, gecede çarpıcı açıklamalar yapan Yıldırım Demirören, ''Beşiktaşlı'yım diyen futbolcu Beşiktaşlı'dır. O'nu almak isteyen olursa kendi ezikliği vardır. Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun'' dedi. Demirören, şampiyonluğun ve kupa zaferinin uzun bir yol olduğunu ifade ederek, ''İnişleri çıkışları oldu. Bu iniş çıkışlarda yönetim kurulu bana çok büyük destek verdi. Bizlerle beraber tüm Beşiktaşlılar bizimle sevindi, bizimle üzüldü. Cengiz Zülfikaroğlu gibi güzel dostlarımız var. Ben başkan olduğum sürece beraber yürüyeceğiz'' diye konuştu. Bu arada Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği geceye, başkan Demirören'in yanısıra yöneticiler Ertuğrul Kumcuoğlu, Levent Erdoğan, Şeref Yalçın, Mario Berk, Hakan Aksoy, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz ve Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği üyeleri katıldı. Gece boyunca 2 kupanın coşkusunu yaşayan katılımcılar, törene getirilen Turkcell Süper Lig şampiyonluğu kupası ve Fortis Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Zülfikaroğlu ise kendilerine 2 kupa sevinci yaşattığı için Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür etti. |
başkanımız da iyi yolda gidiyor :D |
kesinlikle gidiyor ben başkanı geçen yılın ikinci sezonundan beri beğeniyorum destekleyelim gerçekten bence beşiktaşımızın başkanlığını kaldırabilcek kapasitede herşey daha iyi olucak inanıyorum |
http://img197.imageshack.us/img197/8...abesiktasu.jpg :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Belkide geldiğinden beri ettiği en doğru lafı etmiş başkan. |
:D :D :D Resimm süperrrr |
resim mükemmel yaaa :D:D:D: |
baskan sadece gercegı bıde ekranlar karsısında solemıs yoksa bunların ezık oldugu yıllardır malum :D:D:D:D:D bu arada resım super gandalfzeze :D |
büyük başkan |
bravo baskan ağzına sağlık |
fener kendi kendini rezil ediyor. başkan böyle devam etsin ciğerimi yesin. geri vites yapmasın |
iLk Defa Doğru Düzgün birşey Demiş Helâl. |
Alıntı:
|
baskanim , ezik demekle bitmez bu is , senin mehmet topuzu alicaksin , besiktasta oynaticaksin , ki büzüklerin efendisi azize yildivim iyice ezilsin... |
rahat olun başkanım onuda yapıcaktır |
aklın yolu bir işte..ama sadece lafta kalmaz inşallah.. |
bşkan yanlış yada uydurma bişi dememişki ezik demekle doğru demiş |
Alıntı:
|
e ne var bunda yiğit lakabıyla anılırmış |
Butun dunya biliyor Ezikbahcenin ezik oldunu.. Baskan sadece tekrar hatirlatmis eziklere :D |
az bile demiş.. |
Ezik he valla bravo ilk defa takdir ediyorum başkan |
:D:D:D:D |
bence baskanlar boyle konusmamali eziklik lafi haricindeki net tavrina hasta oldum yalniz |
biz mehmet i aldık onlar topuyla ugrasıyor :D:D |
ya bunca seneki kötü icraatlardan sonra bu sene hem şampiyonluk hemde fenere ezik demesi bu adamı gözümde yavaş yavaş büyük başkan olma yolunda ilerletiyor.ama bu kadarla kalmaz inşallah başkandan ekinler dize kadarıda duymak istiyoruz..:D |
Alıntı:
|
doğru söze ne denir:D:D:D:D |
başkanımız her zaman duymak isteriz bu sözu sizden :D |
arkandayız başkan:D |
Başkan'dan inciler...:) |
aferin len |
Mehmet Topuz'un arkasında durması, kararlılığı ve net ifadeleri güzel. Ancak üslup yanlış yine yanlış. Biz taraftarlar böyle konuşabiliriz ancak Yıldırım Demirören'in konumu buna müsait değil. Biz Süleyman Seba'yla büyüdük, ister istemez onun duruşunu arıyoruz, özlüyoruz. Beşiktaş başkanının bir ağırlığı vardır ve taraftar ağzıyla konuşamaz. Şahsen rahatsız oldum.. |
başkan lig bitti yine abuk sabuk konuşmaya başladı .. her ne kadar doğruda sölese yakışmıyo bin düşünüp bir konuşması lazım . |
beşiktaşta oynamak istiyorum diyen ve beşiktaşlıyım diyen futbolcuyu hala kendi takımına almaya uğraşmak ezikliktir.çok doğru bi laf bu. esas ben bu eleştiren arkadaşlara soruyorum. kalkıp x bir futbolcunun peşinde olsa ve adam fenerliyim ben orda oynamak istiyorum dese biz hala peşinden koşarmıydık ? aradaki farkı bilmem anlatabiliyormuym. ve bunlar üzerine tekrar düşünün adam ezik dediyse yanlış bişeymi demiş ? |
Evet bu yaptıkları ezikliktir. Başkanından yöneticisine taraftarına kadar ezik bir camiadır fb. Gündemi değiştirmek için her türlü şaklabanlığı yapabilirler. Bunu bende söylerim sende söylersin. Başkan da söyleyebilir ama ev sohbetinde. |
Türkiye`de Saat: 08:58 . |