![]() |
hamburg'tan holosko atağı http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...OLOSKO-C-B.jpg Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından büyük çıkış yakalayan Holosko, çifte şampiyonluğun mimarları arasındaki yerini almıştı. Yıldız oyuncuyu devre arasında da transfer etmek isteyen, ancak ret yanıtı alan Alman temsilcisi bir kez daha harekete geçti. Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin yapacağı görüşmenin sonrasında, Holosko konusundaki son kararın verileceği bildirildi. Geçen yılın devre arasında 5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Holosko için, Alman temsilcisinin 8 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi |
aman dıyelım ya nereye gıdıyo dursun abıcım holosko gonderılırmı yaa...seneye lazım bıze tartısması bıle olmaz |
sampiyonlar liginde lazim bize, hamburg bobo'yu alir:D |
Holosko'nun daha bizimle işi bitmedi |
aman yaa holoskomuzu vermeyin kimselereee |
Hamburg cok olmaya basladi.. |
anca formsını alırsınız o paraya :D:D |
nereye yha bırakmasnlar holosko yu!! |
Hiç bir yere gidemez holosko! |
nereye gidiyor yaa ne alaka.... |
Hadi Bobo-Delgado neyse de Holo hayatta olmaz...Onun da Avrupa'da oynama hayali vardır elbette, eğer performansını arttırırsa 1-2 senede, iyi takımlara gidecektir zaten Holo, takımda tutmak zor olacaktır, ama şimdi değil, Ş.Liginde boy göstersin hele bi, ligde 15 ve üstü gol atsın, sonra 15 milyon €'ye yakın teklifler gelecektir Holo'ya bence... |
holosko bize seneye lazım seneye o paranın 3 misline satarız belki :D |
holosko tuz parasına mı yollayacagımızı sandılar..:D:D gülüyorum |
adamlar olici gönderdiler ve holoskoda tarz olarak olice cok benziyor istemeleri dogaldir ama holoskonun misyonu bitmedi daha bobonunki gibi daha bize lazim hem ligde hem avrupada ona ihtiyacimiz var |
valla tevez glrse holoskoyo razıyım ben |
holosko gitmeeeez... oda bizim gibi deli beşiktaşlı sen defol git demedikçe gideceğini sanmıyorum.. |
delgadoyu alsınlar da holoskoya dokunmasınlar :) holoskoyu imzama yazdım çıkarmam daha :) |
holoskoyu zaten biz 10 milyona aldık(5mil.+2futbolcu=10mil :) ).Bi de zarar mı edecez.20'den aşağı gelen tekliflerle alay etmeliyiz bence. |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |