![]() |
yıldıray sürprizi Beşiktaş, Delgado'nun gitmesi, Mehmet Topuz'un da alınamaması durumunda yeni 10 numarasını Almanya'da buldu. Siyah-beyazlıların, Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk için Bundesliga temsilcisiyle görüşmelere başladığı belirtildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
dogruysa sevındım adam turk kalıtesı ortada takıma katkısı olur hayırlısı olsun ama delgado gonderılmeeeesssııııınnn.. |
aman aman, stuttgartta kalsin! Bizden uzak dursun yeter, adam 2 mac yapiyo, 10 mac sakat yatiyo!! Bosuna para harcamak istiyorsak, buyrun alin alemlerin adami Bastürk'ü... Bu civarlardaki disco'lardan cikmaz cumartesi aksamlari, güya sakat herif!! Hic begenmiyorum!! |
yıldıray yaşıyor mu? |
yıldıray eski yıldıray değil bitti artık |
allah korusun yaa ne yıldırayı şaka mı bu |
yıldıraydan geçmiş artık son milli maçlarda izlediğim üzere bence alınabilicek en iyi yerli 10 numara nuri şahin'dir... |
aman aman o eksik kalsın çok sakatlanıyo.onun yerine delgadoyu satıp deco yu alsınlar |
2002 dünya kupasında iyi bir performans gösterdi birtek başkada önemli hiçbişey hatırlmaıyorum kariyerinde kaldı ki üzerinden 7 sene geçmiş.. |
Ben isterim yıldırayı . |
Yildiray bitmistir o ancak Bursasporda oynar :D |
yıldıray bencede gelmesin bu saatten sora |
gerek yok yildiraya eski yildiray deil zaten |
yildiray cok kaliteli bir oyuncu ahh keske su sakatliklari olmasa cok farkli yerde oynardi yildiray sakatligi gecse yine sakatlanir yoksa bizde görmeyi cok isterdim |
evt dediin gibi olsa |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |