![]() |
Hani verdiğin sözler?Hani bikini nerde?!! Dün Telegol programında kendi showunu yapmaya çalışan Ahmet Çakar, Yıldırım Demirören`in hışmına uğradı... Programa her bağlanan kişinin ardından ``buda haklı`` yorumunu yapan Çakar, dikkatleri üzerine çekmek için elinden geleni yaptı.. Başkan Yıldırım Demirören`in sert çıkışından sonra kafası karışan Çakar, Başkan`a ``Paf takımıyla çıkacakmısızınız?`` gibi konuyla alakası olmayan bir soru sordu. Sorduğunada pişman oldu, zira Başkan Yıldırım Demirören kendisine gereken cevabı verdi... Çakar`ın bu seviyesiz yaklaşımı, akıllara Ahmet Çakar`ın veripte tutmadığı sözü geldi... Sayın Çakar hani sizde bu sene Fenerbahçe-Sevilla maçı sonrası bikini giyecektiniz, Nerde verdiğiniz sözler... Bikiniyi giydiğiniz gün, Beşiktaş Şampiyonlar liginin ilk maçına Paf takımıyla çıkacaktır bundan hiç şüpheniz olmasın!!!!! Haber1903 |
Böyle söyleseydidaha iyi olurda ama bende izledim bu şekilde söylemedi sayın başkan. Sende küçük çakarla çıkarsın dedi... |
Ben bikini mevzusuna katılmıyorum. Ahmet çakar'a karşı kullanılabilecek bir koz değil bence.Çünkü o bikini lafını ettiği programı tam anlamıyla izleyen arkadaşlar var sa ne demek istediğimi anlayabilirler. Adam o programda sözünü geri almıştı.Ben öyle birşey demedim demişti |
Başkan iyi konustu |
Bıktık artık bu deli ahmet çakardan adam sahiden sizofren ruh hastası delinin teki reyting yapmak isteyen kullanıyor işte mal gibi... inş bu yazımı okuyordur ne sevinirim |
suratına bile tükürmem bu adamın başkanımda kaale almasın hiçç gerek yokk manyak heriff... |
Çıkarda küçük Çakarla oyna sen ! |
Başkan iyi işler yapiyor :D |
reyting için her türlü sirk maymunluğunu yapıyo.tebgiyesiz kendini beğenmiş domuz. |
bunlar sakin sakin bir programm yapdilarmi acaba almanyayla türkiye arasinda malesef bu konuda cok büyük fark var |
Ahmet Çakar efendi her programda dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor. Bütün yorumcuların hem fikir olduğu bir noktada sırf dikkat çekmek için habalahubala bir şeyler söyleyip ortamı birbirine katıyor. Adamın programdaki misyonu bu sanırım. |
suç başkanda muhatap almıcaktı. |
Alıntı:
|
ya sinir insan ama demirören wermiş cewabını |
ahmet çakar pikini giysene giysene giyseneeee :) |
Türkiye`de Saat: 19:23 . |