![]() |
Denizlisporlu Cenk haber bekliyor Denizlisporlu Cenk haber bekliyor Türk futbolunun gelecek vaadeden kalecileri arasında gösterilen Denizlispor´un genç file bekçisi Cenk ile Beşiktaş her konuda anlaşmaya varmıştı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...11FAN2CENK.jpg Yeşil-Siyahlı kulüple de büyük ölçüde el sıkışan Kara Kartallar, resmi imza için geri sayıma geçmişti. “Beşiktaş formasını giymek, benim için onurdur” diyen Cenk, “Ben artık kulüplerden haber bekliyorum. Beni çağırdıkları an, İstanbul’a giderim. Beşiktaş taraftarının önünde oynamak istiyorum ve bir an önce resmi imzayı atmak istiyorum. Umarım hayırlısı olur” ifadesini kullandı |
Hayırlısı olsun |
O kadar kaleci varken gereklimiydi bilemiyorum..Ama iyi kaleci.. |
Hakani yollayip yerine bu cocuk alinirsa iyi yedek kaleci olur.. yavas yavas rüstü onu egitir, büyük maclara hazirlar, daha genc cocuk! |
çok genç ilk 11 oynayamaz o yüzden ama kupa maçlarında hakana yapılan olay olabilir hakan gidicek mi rahatsızdır bu durumdan heralde rekabet arttırmask için getiriyorlar olabilir tam sağlam olsun istiyo olabilirler |
iyi bir haber Rüştü'nün gidip genç ve yetenekli bir kalecinin alınması lazım.. |
4 Tane Kaleci vardi zaten :S Hakan'ın Çabalarını Boşa Atmak gibi birşey olur bu |
Göztepeli Cenk, beğeniyorum. Gelsin, Korcan'ı kiralayalım oynasın biraz. Sonra dönüp, kalemizi koruyacak. |
bunu alacagimiza Standart Liegin Sampiyon kalecisini alsak süper olur. Milli takima cagirilan genc Sinan Bolati...hic görmedim oynarken ama Sampiyon bir kulübün kalesini koruyorsa ve Milli takima seciliyorsa, kesin birseyler vardir bu kalecide... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:17 . |