![]() |
Demirören istifa mı ediyor? Beşiktaş Flaş... Flaş... Demirören istifa mı ediyor? Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in Mehmet Topuz transferinde yaşanacak olası bir hüsranda istifa edeceği belirtildi Antalya'da yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Mehmet Topuz olayında yaşananlar beni çok çok yordu. Doya doya şampiyonluğu bile kutlayamadım. Son günlerde çok yıprandım. Beşiktaş camiasının yüzüne nasıl bakarız? Bu futbolcunun Fenerbahçe'ye imza atması durumunda ben yokum" dediği iddia edildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
İstifa etsin mansimov gelsin:biggrin: |
yeter artık ya bıktık usandık kardeşim olmuyo alınmıyosa bırakın başka transferlere yoğunlaşın yok ben yapamıyorum diyosanız istifa edin. aslında normalde istifa etmesi lazım demirörenin bu kadar iddalı sözlerden sonra ama etmez.Başkanımız ya derhal bu transfeden vazgeçmeli ya da istifa etmeli. |
yapdiklarinda istifa etmedi bu mehmet topuz icinmi istifa edecek vaybe pekde inandirici geldi bana |
Şampiyonlar ligi için kadro kuracaz dediler ortada hiç bir şey yok fink i aldılar.O da cisse gibi bir futbolcu bizim daha kaliteli futbolcular almamız lazım yoksa genel kurul seçimlerde cevabını verir başkanımıza ne olur ya 3 tane üst düzey yabancı alabilsek hiç değilse çok iyi olur.Ve bizde gururla şampiyonlar liginde beşiktaşımızı izleriz. |
reklam kokan haraketler bunlaaaaarrrrrrr... |
Hayatta inanmam...8-0'dan sonra istifa etmeyen şimdi niye etsin, çok yıpranmışmış falan hikaye, şampiyonluk gelmiş, istifa eder mi daha... |
Etmesi daha hayırLı olur. Yaşlandı artık başkan. |
he hee haftayada tevez geliyor takıma her habere inanırsak işimi var!... |
ya bıraksınlar böyle yalan haberi sizin aklınız alıyormu bu haberin doğruluğuna çıkmış bir dangalak yazmış bunu hiç bir haber değeri yoktur |
Türkiye`de Saat: 08:27 . |