![]() |
Alıntı:
|
o kadar sene demediğimizi bırakmadık istifa etmedi de şimdi mi edecek...ne haber uyduracaklarını şaşırdılar artık.. |
mehmeti alsakta almasakta sen istifa et. ama edemezsin!!!! niye şampiyonlar ligi var transfer yapılıcak. |
haberin gerçekliğiyle pek ilgilenmiyorum ama bu saatten sonra mehmet topuzu getiremezse istifa etsin... ya hiç girmeyecektin bu işe ya da tam girip alacaktın... 6 senedir bu transfer fiyaskolarından bıktım... Beşiktaş bu sezon iyi para kazandı çarçur edilmesin yazıktır... Topuz zaten Beşiktaşlıysa dönsün GAYseriye ocakta gelsin... sende git transfer yap!!! yeter be kardeşim.... |
boyle zamanda istifa edip gitmesi yakisir bir davranis olur, artik yeni beyinlere ihtiyacimiz var. liverpool daki basarisizligi hepimiz biliyoruz; ama bir insanin takimini en zor aninda birakmasi, tasinmasi mumkun olmayan bir yuk gibidir. bu uzuntulu zamanda gitmek bence daha sacma olurdu. bu seneyi cok guzel bir sekilde basarilarla bitirdik. insallah kendine yakisir bir sekilde ayrilmasini bilir zamani da geldi. |
saçma sapan haberler yapmayın yaa başkan ne sıkıntılarda bırakıp gitmedi hepimiz çok kötü bulduğumuz dönemlerde kaldı şimdi bir transfer yüzünden mi istifa edicek güldürmeyin |
bence en dorusunu yapar ya vizyon yok bu yönetimde ne transferi doğru düzgn biliolar nede kaliteli adamdan anlıyorlar fink mink gene gitti bizim lig :) |
başkan saçmalama oturmuş düzeni değiştirme ! |
Ya ne sacma haber bu! Süper Ligdeki takimlarin baskanlarinin hepiside istifa eder ama bizimkisi etmez...heleki son zamanlarda gayat dogru isler yapilmis oldugu göz önüne alinirsa..."secimle geldim, secimle giderim" zihniyeti var baskanda...kalsin secimde ne olacaksa olsun....transferler icinde sabirsizlanmayain arkadaslar...daha 3 gün oldu transfer dönemi baslayali...yavas yavas 1-2 iyi yabanci(Zapo ve Bobo veya Delgadonun yerine) ...bir kac iyi yerlide alacagimiza inaniyorum(Nihat, Topuz geleck zaten, ismail veya caglar)... |
ya öyle veya böyle bıraksın artık yeter bu kadar!... |
| Türkiye`de Saat: 15:49 . |