![]() |
Batuhan gidiyor! Batuhan gidiyor! http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Batuha'ın menajeri Bulut: "Beşiktaş'ın devre arasında Eskişehirspor'a kiralık olarak verdiği Batuhan Karadeniz için henüz Beşiktaş yönetimiyle masaya oturmadıklarını ifade eden Bulut, "Eskişehirspor, Batuhan'ı bir yıl daha Beşiktaş'tan kiralamak istiyor. Beşiktaş kulübüyle Batuhan'ın geleceğini henüz konuşmadık. Batuhan ve benim düşüncem Avrupa'ya gitmek. Eğer Beşiktaş, Batuhan'ı kiralamaya sıcak bakarsa ve izin verirse Batuhan'a Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirip Avrupa'ya gideceğiz. Almanya ve Hollanda'dan gelen teklifleri değerlendireceğiz. Batuhan'ın futbol geleceği ve Türkiye'de yaşadığı sorunlardan kurtulması için Avrupa'da oynaması çok önemli." BATUHAN PSİKOLOJİK DESTEK ALIYOR Ahmet Bulut, Batuhan'ın son dönemde saha dışı olaylarla sürekli gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi. "Ben menajeri olarak üzerime düşen sorumluğu yerine getiriyorum. Batuhan bir çocuk. Onu kazanmamız gerekiyor. Zaten psikolojik destek alıyor" dedi. |
bu çocuğun ruh sağlığı normal değil |
neden bizde oynamak istemiyor bu |
yetenek var ama olmaz ,olmaz ... işi zor... satılsın en iyisi olur... |
gitmesi 2 taraf içinde hayırlı.. |
bence kalmalı batu.... eğerki kalırsa yeni sezonda formaya ambargo koyar demedi demeyin!... |
kalsin, disiplinsizlik yaparsa kirlansin...yapmazsa zaten oynar ve cosar...cosarsada besiktasimiz kazanir...hem adamin degeri artart hem önemli maclar kazaniriz...sonrada 8-10 milyon euroya satariz:D |
boboya 5.5 veriolar..batuhana mı 8-10 verecekler..iyi espriydi azizinho üstad :D |
Muhakkak kalmalı. |
Adam gibi transfer yapamıyacaklarsa batuhan kalmalı.En kötü ihtimal 1 sene daha kiralanıp, daha da oturmasını beklemeli.Batuhan yetenekli,öz güveni fazla olan bir oyuncu.Herkesi şaşırtacak ilginç durumlar yaratabilir. :) |
Ahmet bulut türk futbolundan elini çekmedikçe her sene oyuncular kulüp değiştirir. |
bence kalmalı |
daha doğru dürüst bi transfer yok batu kalmalı beşiktaşta oynamalı ben güveniorum bu çocuga |
kesinlikle kalmalı bu çocuğu şimdi gönderirsek 2 sne sonra 10 milyon eurolara falan alamayız.ilerde dünyanın sayılı forvetleridnden olacak bu çocuk Beşiktaşımız kesinikle kaybetmemeli Batuhanı ben çok güveniyorum sezonda en azından 10 gol atar. eğer bu sene kalırda forma şansı bulursa çok gol atar... |
Hollandaya kiralansin.. Orada patlarsa avrupaua iyi paraya satalim. Bu cocuktan hayir yok cunku !! |
Alıntı:
|
yurtdışına kiralansın köln falan istiyodu. ama bana kalsa kadroda tutarım |
kalsin ya, ne satmasi:) bu cocuk altyapidan yetisti, biraz daha sabir gösterelim, bence büyük bir patlama yapacak Batugol! Psikolojik destekte aliyomus zaten, kafasindaki sorunlar gitsin, bakin nasil oynuyo:D |
bu adam piskolojik olarak sahiden sorunlu dengesizin biri bundan herşey beklenir... |
bizde kalsın kiralık gitmesin artık forma şansı bulacaktır |
kiralık gitsin çürümesin hiç yedekte oynasın gelincede iyi oyuncu olarak gelsn |
aklı başına gelmiyor bunun.Konuşmakla da olmuyor.Gözünü korkutmalıyızki düzelsin! |
Bence 1- ya da 2 sene Avrupa ya kiralik gidip sonra dönmeli.... |
komple satılmalı... |
Batuhan iyi oyuncu.Beşiktaş için gelecek vaad ediyor ama dışarıdaki hareketleri çok kötü |
Şamp.Ligi gibi dev bir arenaya çıkacağız.Bu çocuk neyin peşinde? |
Nobreyi seyretmektense batuhanı tercih ederim. Nobre sezon boyunca 10 gol atıyor. Batuhan yarım sezonda aynısı attı. Bence nobre batuhanın ayağına su dökemez kumaşı sağlam bu çocuğun. Riske girmeye değecek futbolcu batuhan. Niye bu ülkede kendi değerlerimize bu kadar soğuk oluruz anlamıyorum. Elimden gelse demirciyi bile oynatırım yav ben |
bencede kiralansa iyi olur çünkü daha çok pişmesi lazım |
yetenek var ama yok olmaz oynayamaz simarik allahim bu nasil bir düsünce :D biri öyle diyor herkez aynisini söyliyor kimbilir cogu batuhanin nasil oynadigini bile bilmiyor yok simarik gönderin adami adam olmazya :D |
kesinlikle seneye kalmali ve cok sans verilmeli...nobreye senelik 2,5 milyon vereceine oda yalnizca türk statüsünde diye alin size nobreden 10 kat daha iyi ve saf türk batuhani neden tutmuyoruz... |
Batuhan kararsızlığı Siyah -beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'a kiraladığı Batuhan Karadeniz, yeni sezonla ilgili kararını veremedi. Teknik direktör Denizli'nin pek istemediği Batuhan için kırmızı-siyahlılar yeniden kiralama formülüne sıcak bakarken, genç forvetin, "Eskişehir ile sorunum yok ama artık Beşiktaş formasını terletmek istiyorum. Kadroya giremezsem, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dilk tercihim Avrupa olur" dediği ifade edildi. |
bir sene daha kiralanmalı bence.. |
zaten gelsede yine şansı az olacak oynatmaz denizli onu planlarında bobo olmayan batuyu hiç oynatmaz |
Bu Sene'de Kiralik Oynayip , akLi başına geLsin. |
Konular Birleştirildi. |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |