![]() |
'10'lardan hemen kurtulalım !' http://www.spor3.com/images/news/246840.jpg Abdullah Avcı, "Delgado, Lincoln ve Alex'ten kurtulmalıyız" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Best FM’de yayınlanan 'Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi' programında sert konuştu. Dünya futbolunda '10 numara' sisteminin bittiğini savunan genç teknik adam, "Biz de bir an önce Delgado, Lincoln, Alex tipindeki 10 numaralardan kurtulmalıyız" dedi. Avcı, Galatasaraylı Özgürcan ve Aydın’a talip olduklarını ve iki genç yeteneğin kiraya verilmeleri durumunda devreye girecekalrini açıkladı. |
10 numaranın devri bitsede bitmesede biz delgadodan kurtulalım. |
aynen katılıyorum anti10 :D:D bence artık 10 numaralı formayı ön liberolar giymeli .. |
bencede abdullah avci cok hakli bu konuda |
ondan önce türk futbolu belediye takımlarından kurtulsa nasıl olur?.. |
bencede kurtulalım:) |
10 numaralara ve Belediye takımlarına karşıyız.:) |
10 numaran saglamsa hicbirsey olmaz takir takir oynar takim ama oyun sadece onun üzerine kuruldugu icin problem olabilir onun icin cift önlibero daha etkili olabilir |
Onlardan KurtuLmak Çare 'mi , Saçmalamış. |
10 numara futbolun zevkini en iyi şekilde yansıtan adamdır etrafındaki oyuncular biraz dirençli ve iiyse 10 numara her daim kalmalıdır beni ilglendirmiyo dünya devleri falan ben futboldan aldığım zevke bakarım izliyorum bir tek barcadan zevk alıyorum beşiktaş mesela chelsea gibi oynıcaksa hiç oynamasın 10 numaraya kesinlikle karşı değilim hatta destekliyorum |
sen bi yere yat belki ozaman 10lar gider.. |
10 numara futbolcu Hem oynar Hem oynatır hem atar hem attırır bunları yapamıyorsa 10 numara demek yanlıs olur |
adam haklı bence de |
Türkiye`de Saat: 07:15 . |