![]() |
Ne kadar kaliteli türk varsa alınsın ,isterim nihatı ama gelen yabancılarında türklerden iyi olması lazım ama gidip sınırlı yabancı kontenjanı varken finkin alınmasıda yanlışların devamı gibi geliyor bana |
Alıntı:
|
ya kac tane yerli oyuncumuz var nihat gibi sayin surda? ayrica bu mudur besiktas taraftarinin vefasi? bizim en kotu halimizde dahi nihatin basimizin uzerinde yeri var dememiz lazim bu adam degil mi her sene fenerden teklif alip donersem besiktasa donerim diyen? ayrica son 1 senede sakatligi yuzunden performansi kotu olabilir ama 90 kilo topa dokunamayan ronaldonun cift rakamli gollere ulastigini da goruyoruz nihatin sakatligi kronikse zaten saglik muayenesinde belli olur kimse kronik sakat oyuncuya 7 milyon vermez ayrica nihatta sakatligi varken yok diyecek kisilikte bir insan degil saglam delgadodansa sakat nihat diyorum ayrica nihatin yerli oyuncu oldugunu da unutmayalim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah gelir gelirse forvet hattımız çok güçlü olur nihat-nobre-holosko |
Nihat bizim evladımızdır ama Son zamanlarda Sakatlıklar peşini bırakmadı bence nihat eski nihat değil |
Bu forumda birçok futbolcu için işe yaramaz,veya çok iyi transfer diye yorum yapıldı.Delgadodan herkes memnunken başımıza neler geldi.Yusuf geldi diye demiröreni asanlar da vardı.Şimdi konuşmaya utananlar yani.O yüzden hiçbir futbolcu için önyargılı olmamak gerek.Oynayacak göreceğiz.Ricardinho,delgado,kleberson,ailton,care w vb. bunlar kötü futbolcular değildi.Yıldız diye geldiler.Ancak sonuç ortada.Yusuf,tello vb. oyuncular çok eleştirildi ancak şu an geldiğimiz noktada sezon başı güven vermeyen sivok sonra tello,yusuf,ernst vs. oyncular sayesinde oldu.Bir beşiktaşlının hatta bir türk taraftarının nihat a hayır demesine şaşıyorum.Şu an elimizdeki forvetlerin hepsinden farklı bir stili var.Yedek klubesinde oturması bile yeterlidir.Holoskoyla karşılaştıranlar var.Bence farklı tarzda oyuncular.Özellikle nihat artık sırtı dönük oynamayı öğrendi.Birebir pivot olamaz.Ancak yaptığı işler çok faydalı... |
Nihat Bu takımda her türlü Oynar İnşallah Gelir... |
2 tane Bobo eder...Hem de yerli.. Gelirse, Bobo yollanabilir.. |
Türkiye`de Saat: 10:02 . |