![]() |
bence alınmasın bu zamana kadar yurt dışına gidip geldikten sonra hangi futbolcu ii oynamışki. ayrıca yetmezmi artık eski fenerli oyuncuları istemiyoruz. ben rüştünün bile gönderilmesini istiyorum. |
eziklerden oyuncu gelmesin |
mumkun olsada fenerle adi gecen hic bir futbolcu gelmese keske bize. |
aurelio'nun topla çalışmalar başlayabilmesi 2 ayı bulacaktır sakatlığından dolayı, sezonun ilk haftalarında oynaması zor olacaktır, zaten onu da geçelim veriminin son zamanlarda düştüğünü herkes farkediyordur zaten, performansı bu noktadan sonra eskisi gibi olmayacaktır, o yüzden gerek olmadığını düşünüyorum, hele hele topuz'dan bir çalım yeriz çekincesiyle tekrar transferde gündem yaratma çabasıyla yapılıp bizden gideri fazla olacaksa hiç bulaşılmasın... |
bence fink değilde bu gelse süper bi olay olurdu.topuzu zaten kaptırdık bari bunu alalım.bence avrupanın sayılı on liberolarından biridir aurelio. |
Topuz fiyaskosunu anca böyle fiyakalı bir transfer gölgede bırakabilir... İspanya'da ve milli takımda kendini kabul ettirmiş çok faydalı bir önlibero.. İşte bu adama verilcek 5 milyona kıymam Topuz'a verilcek o kadar paraya acırım.. |
Alıntı:
|
Bize geLmesin , Şu Fenev'in Ezikleri. |
iyi oyuncu ama o bir eziq.Fenerli |
Uzak olsun... |
Türkiye`de Saat: 03:12 . |